user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Systeem / Netwerkbeheerder regio flevoland

in Zeewolde

Flevo netwerk Services BV
  • Flevo netwerk Services BV
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Functie inhoud:
- Uitvoeren van onderhoud
- Het verhelpen van (netwerk) storingen
- Het aanleggen van (draadloze) netwerken
- Netwerken inventariseren en adviseren
- Systeembeheer van kantooromgeving (tot 50 werkplekken)
- Het configureren en onderhouden van servers
- Begeleiding en controle van uitgevoerde reparaties
- Installatie en inrichting van diverse netwerk user systemen onder Windows
- Aanleggen van adsl, kabelinternet, (thuis) netwerken en draadloos
- Uitleg geven aan zowel zakelijke als particuliere klanten in begrijpelijke taal
- Aansturen technische medewerkers
- Opstellen offertes

lees meer

Functie-eisen Wij vragen:
- Je werkt en denkt minimaal op MBO niveau
- Minimaal 2 tot 3 jaar ervaring
- Je bent ervaren met computerhardware, en netwerk omgevingen
- Kennis van netwerken, ADSL en kabelinternet, routers, wireless
- Gevorderde kennis van Windows servers, exchange server, Isa, IIS, SBS, Terminal, vpn
- Onze Klanten staan ook bij jou voorop
- Flexibele houding ten aanzien van de uit te voeren werkzaamheden en werktijden
- Representatief
- In bezit van rijbewijs

lees meer

Bedrijfsomschrijving Flevo Netwerk Services BV is een automatiseringsbedrijf, dat zich richt op de bedrijfsautomatisering voor het MKB, onderwijs- en overheidsinstellingen. Met de visie "totaaloplossing tegen een betaalbare prijs" worden diensten, hard- en software aangeboden.

De kwaliteit van een organisatie staat of valt tegenwoordig met de beschikbaarheid van de juiste gegevens. De afhankelijkheid van informatie neemt daarom toe. U zult dat zelf ook ondervinden. Elke stagnatie in informatievoorziening belemmert het werk en kost het bedrijf veel geld. Daarom is het een geruststellend gevoel om terug te kunnen vallen op Flevo Netwerk Services BV. Wij leveren u een compleet pakket dienstverlening op zowel hardware- als softwaregebied.

Uw ICT-zorg is onze zorg
Flevo Netwerk Services BV is de totaalaanbieder van ICT-oplossingen die met al zijn mogelijkheden de klant van dienst wil zijn. Onze werkwijze is: goed luisteren naar uw wensen, creatief meedenken en adequaat adviseren. Vervolgens voeren we onze dienstverlening naar de verworven inzichten uit met een scherp oog voor detail.

Totaaloplossing
Op alle mogelijke fronten in de automatisering staan we ons mannetje. Dat betekent dat wij u vanaf het begin kunnen adviseren in het volledige automatiseringsproces of op facetten daarvan. Een kleine greep uit onze activiteiten:

Flevo Netwerk Services BV ontwerpt, installeert en implementeert netwerken middels een beproefde werkwijze en methodiek. Onze netwerkengineers dragen complete oplossingen aan, zij installeren onze producten met uiterste precisie. De producten werken naar uw wensen, ook wanneer wij weer weg zijn.
Wij regelen en realiseren DSL aansluitingen en draadloze verbindingen. Onze ADSL-oplossingen staan voor een "inbraakbeveiligde" internetverbinding.
Een andere specialiteit is het beheren en onderhouden van ICT-omgevingen en -netwerken. De dynamiek in uw bedrij f vraagt constant om vernieuwingen. Die vraag kan onze zorg worden.
Zowel voor, tijdens als na een automatiseringsproject kunt u rekenen op professionele ondersteuning.
Wij zijn onderscheidend met onze servicecontracten voor hardware, software en netwerken. Flevo Netwerk Services BV geeft heldere adviezen over welke dienstverlening het best bij uw organisatie past. Uit een dergelijk advies rolt een op maat gesneden service- of beheercontract. Scherp geprijsd, duidelijk en betrouwbaar.
Tot slot
Veel van onze klanten behoren tot het MKB of het onderwijs, maar ook de (semi-)overheid behoort tot onze relatiekring. Wij beschikken over up-to-date kennis en ervaring en de juiste visie die nodig is in de zich snel ontwikkelende wereld van de automatisering. We zijn gevestigd in Zeewolde en zijn actief in het hele land. Ook voor uw organisatie kan Flevo Netwerk Services BV de professionele partner met de persoonlijke aanpak zijn.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg