user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Prodicom https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/2736/e425049511e6eef4e9865481aaa0d998/
Robijnstraat 16
1812RB Alkmaar Noord-Holland NL

072 - 744 00 37
Prodicom
Score: 10.0
Stemmen: 2

Prodicom

Robijnstraat 16, Alkmaar

Prodicom
  • Prodicom
  • Alkmaar
  • 51 - 250 medewerkers
  • 072 - 744 00 37

Prodicom staat voor Professionals Die Communiceren

Communicatie is waar het bij ons om draait. Zowel met je collegas, als met de klant en de eindgebruikers. Waar IT uiteindelijk om draait, is het leven makkelijker maken. Een oplossing aanbieden waardoor jij je werk gemakkelijker kunt uitvoeren.

Als IT-kennispartner brengt Prodicom meerwaarde door hoogwaardige dienstverlenende oplossingen aan te bieden. Hierdoor kunnen bedrijven zich volledig richten op hun kernactiviteiten.

Prodicom levert visie en kennis op het gebied van: Cloud, Virtualisatie, Netwerken en Security.
Ons dienstportfolio bestaat uit: Architectuur, Consultancy, Implementatie, Projectmanagement, Staffing en Support.

Benieuwd naar wat Prodicom voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kijk op www.prodicom.nl.

Prodicom
Score: 10.0
Stemmen: 2
Werken bij Prodicom? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
7 vervulde ICT vacatures
Senior Engineer voor vaste dienst bij Prodicom (vervuld)
Wij zoeken een Senior Engineer om ons eigen team te komen versterken.  Wij zijn op zoek naar een spontane ervaren engineer uit de regio Utrecht, Noord-Holland of ..
Netwerk Engineer voor vaste dienst bij Prodicom (vervuld)
Ter versterking van ons vaste team zijn wij van Prodicom zoekende naar een Netwerk Engineer Als Netwerk Engineer voor Prodicom los je problemen op voor onze eindklanten op ..
Linux Specialist - Cloud in de regio Maastricht (vervuld)
Voor onze klant in de regio Maastricht zijn wij op zoek naar een Linux Specialist - Cloud Rol / Werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van een ..
Senior Netwerk Engineer in de regio Maastricht (vervuld)
Voor onze klant in de regio Maastricht zijn wij op zoek naar een Senior Netwerk Engineer. Alleen reacties van ZZPérs worden in behandeling genomen Korte omschrijving ..
Senior Adviseur Informatiebeveiliging in Utrecht (vervuld)
Senior Adviseur Informatiebeveiliging gezocht voor onze klant in Utrecht. Functieomschrijving/Werkzaamheden De afdeling binnen de klant is verantwoordelijk voor het ..
Medior Systeem Engineer, ZZP, Gelderland (vervuld)
Medior Systeem Engineer gezocht voor onze klant in de regio Apeldoorn.   Werkzaamheden: 1. Draagt zorg voor incident- en probleembeheersing van nieuwe, niet standaard ..
Senior VMware en Windows specialist, ZZP/Freelance, provincie Zuid-Holland (vervuld)
Senior VMware-Windows specialist gezocht voor onze klant in de provincie Zuid-Holland.   Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor de implementatie en migratie van de ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Alkmaar