user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior (ERP) Consultant

in Rotterdam

eServiceware
 • eServiceware
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Junior (ERP) Consultant bij eServiceware BV in Rotterdam

Ben jij analytisch, leergierig en klantgericht? Zie jij het als een uitdaging om oplossingen te vinden voor zeer complexe vraagstukken? Dan ben jij de enthousiaste junior consultant waar wij naar op zoek zijn!

Jouw functie als junior (ERP) consultant
Je gaat bij ons het vak van ERP consultant leren. Dit doe je door te starten op onze supportafdeling. Hier leer je alle ins en outs van onze Visma software en de gekoppelde oplossingen.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je beantwoordt vragen van klanten die betrekking hebben op de software die wij leveren. Daarnaast adviseer je over de automatisering van bedrijfsprocessen en verricht je online consultancy.

Als je voldoende kennis en ervaring hebt opgebouwd van onze software dan ben je op onze uitdagende projecten verantwoordelijk voor onder meer het bouwen, configureren, migreren en integreren van Visma Software. Kortom, jij bent degene die onze klanten niet alleen te woord staat, maar ze ook echt helpt!

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel: commercieel en ondernemend
Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:
 • Je bent in het bezit van een hbo-of wo-diploma, bij voorkeur bedrijfskundige informatica of bedrijfskunde.
 • Je bent recent afgestudeerd of je hebt maximaal 3 jaar werkervaring.
 • Je bent analytisch zeer sterk en oplossingsgericht.
 • Je bent communicatief sterk en klantgericht.
 • Je hebt affiniteit met IT- en bedrijfsprocessen.
 • Je bent een echte teamspeler.
 • Je bent leergierig, enthousiast en hebt de ambitie om door te groeien naar een baan als consultant bij eServiceware.

Wie zijn wij?
Werken bij eServiceware betekent dat je deel uitmaakt van een enthousiast team met een enorme drive om klanten te helpen!
eServiceware levert bedrijfskritische software van Visma software en daaraan gekoppelde oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Sinds onze start verwelkomen wij 100 klanten per jaar, gevestigd in het hele land met internationale vestigingen. Ook behoren grote spelers zoals IHC Merwede, Van der Valk en Baker Tilly Berk tot onze klanten. Jouw toekomstige collega's bij eServiceware zijn leergierig, communicatief vaardig, positief en analytisch ingesteld. Ons gezamenlijke doel is om op professionele wijze klanten te ondersteunen bij het (verder) automatiseren van hun financiële, logistieke, projectmatige bedrijfsprocessen. De collegiale werksfeer is tamelijk Rotterdams: informeel, open en direct. De belangrijkste disciplines zijn Sales, Support en Consultancy & Trainingen.
eServiceware is onderdeel van de MOVE-IT Groep, met daarbij een zusterbedrijf gespecialiseerd in het leveren van Exact (Synergy) software.

Wij bieden
Bij eServiceware kun je rekenen op een marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring), dat we na elke positieve jaarbeoordeling verhogen. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde! Zo heb je bij ons 25 vakantiedagen. Wij vinden het heel belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en daarom faciliteren we veel trainingen en opleidingen. Daarnaast kun je rekenen op een 100% vergoeding van de aansluit- en abonnementskosten van jouw internetaansluiting thuis.

Solliciteren
Word je uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur deze vacature dan door!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Frank Ingenbleek, recruiter a.i. op nummer 06-43 23 05 78
iRecruit verzorgt de werving!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg