user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Functioneel beheerder

in Amersfoort

stichting 's Heeren Loo Zorggroep
 • stichting 's Heeren Loo Zorggroep
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Functioneel beheerders, bij een landelijke zorginstelling met een breed scala aan applicatiebeheer! (V17.0651)

Ben jij degene die de verantwoordelijkheid op je wilt nemen voor het medebeheren van onze informatiesystemen? Ben jij materiedeskundig en wil je deze kennis ook delen? Stel jij de klant centraal en behartig jij hun belangen? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou in een dynamische organisatie!

's Heeren Loo zoekt in Amersfoort:
Functioneel beheerders
32 - 36 uur

Je gaat onderdeel uitmaken van de afdeling Functioneel Beheer. Deze afdeling beheert een aantal grote informatiesystemen op klantcontact, personeel, planning, zorg en financieel gebied. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar meerdere Functioneel Beheerders, onder andere voor Unicontrol (Domotica) en het financieel kernsysteem.

Unicontrol (Domotica)
Je staat met je ene been in de wereld van processen op de nachtzorglocaties en met je andere been in de wereld van de technologie die door de leverancier wordt ontwikkeld. Je bent sparringpartner voor zowel de kerngebruikers als voor de nachtzorgmedewerkers en de applicatie leverancier. Je denkt proactief mee met de kerngebruikers om de werkprocessen te vertalen naar passende ICT-oplossingen.

Financieel kernsysteem
Je gaat verschillende financiële kernsystemen - Unit4 Business World en ProActive Kas&Bank - functioneel beheren. Hier vallen onder andere de volgende bedrijfsprocessen onder: factuurverwerking- en afhandeling en cliënt geldenprocessen.

Algemeen
Je primaire taak komt te liggen op het adviseren en begeleiden van de gebruikers van de informatie systemen en het invullen van de brugfunctie tussen de gebruikers en ICT (intern en extern), waarbij je zorgt dat de aangeboden functionaliteiten van de beheerde informatiesystemen optimaal aansluiten op de financiële bedrijfsprocessen. Je voorziet en onderkent de informatiebehoefte van de business, weet wat er mogelijk is binnen ICT ontwikkelingen en anticipeert hierop door te komen met concrete en toepasbare verbetervoorstellen. Je houdt hierbij de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Kortom, jouw missie is dat de gebruikers kunnen werken met de informatiesystemen en dat deze optimaal blijven aansluiten bij hun bedrijfsprocessen.

Wie zijn wij?
De afdeling Functioneel Beheer is een jonge afdeling met circa 33 fte en vormt samen met de Financiële administratie, Personeel Services, ICT en Facilitair het Shared Service Center (SSC). In het SSC vinden alle ondersteunende werkzaamheden plaats voor de regio's van 's Heeren Loo. Functioneel Beheer is constant bezig haar dienstverlening verder te verbeteren. Dit betekent dat je komt te werken binnen een afdeling die volop in ontwikkeling is. We zijn bezig om ons verder te positioneren en maken de komende periode steeds meer professionaliteitslagen. Hierbij komt nadrukkelijk de focus te liggen op servicegerichtheid richting onze klanten. Daarnaast zijn we als afdeling nauw betrokken bij grote projecten en nieuwe, integrale ontwikkelingen.

Je werkt op een toplocatie in Amersfoort, op 5 minuten lopen vanaf het Centraal Station. In het hoofdkantoor zitten het Concernbureau en het Shared Service Center (SSC). Zowel de managers als medewerkers zijn heel toegankelijk, de deur staat open en je bent altijd welkom met ideeën of suggesties.

's Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. 's Heeren Loo ondersteunt hierbij vanuit een cliëntvolgende houding. We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Kortom: gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!
 

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij?
Voor deze grote verantwoordelijkheid vragen wij minimaal 3 jaar werkervaring als functioneel beheerder in combinatie met een relevante afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld binnen de richting ICT. Verder verwachten wij dat je:
 • sterk gericht bent op het continu verbeteren zowel in je eigen handelen als in processen;
 • bekend bent met de Lean-methodiek;
 • je vakkennis kunt verbinden aan praktische oplossingen;
 • je kunt inleven in het klantbelang en daardoor hun belangen behartigen;
 • sterk gericht bent op samenwerken, zowel binnen als buiten de afdeling;
 • flexibel, sociaal bent, inlevingsvermogen hebt en kunt omgaan met deadlines;
 • helder communiceert en je neemt initiatief;
 • een probleemoplosser en sterk resultaatgericht bent.

Tot slot spreekt het je aan om te werken vanuit onze kernwaarden Samen, Betrokken, Ontwikkeling en Passie. Ben je daarnaast energiek en heb je gevoel voor humor? Dan voel je je op je plek bij ons!

Wat bieden wij?
We bieden in eerste instantie een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband. Salaris is conform cao Gehandicaptenzorg in functieschaal (FWG) 50 en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. 's Heeren Loo beloont niet alleen in salaris. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden.

Opmerkingen
De selectiegesprekken vinden plaats gedurende de openstelling van deze vacature. Een E-assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.

Enthousiast?
Solliciteer dan uiterlijk 1 september 2017 via de sollicitatiebutton.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Willem Fahner, op telefoonnummer 088-0370300. Of kijk op www.sheerenloo.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Deze vacature doorsturen?
Ken je iemand die zou passen op deze vacature, stuur hem dan direct door via Tip-a-Friend.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg