user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Teamleider Support - Alkmaar

in Alkmaar

Intriq B.V.
  • Intriq B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Een ambitieuze teamleider die in het hart van de organisatie de lijnen uit gaat zetten! Je vindt het leuk om een team aan te sturen maar ook om zelf je handen uit de mouwen te steken.

Teamleider support
Alkmaar

Organisatie
Het team bestaat uit jonge en enthousiaste collega’s met jarenlange ervaring. De organisatie, gespecialiseerd in cloud-oplossingen, kent een informele maar professionele werksfeer waarbij de focus ligt op verantwoordelijkheid en zelfontwikkeling. Iedereen begrijpt wat er van hen verwacht wordt, kan omgaan met die verantwoordelijkheid en beseft dat gevolgen niet alleen invloed hebben op zichzelf, maar het gehele bedrijf raken. Wanneer er zich uitdagingen voordoen voelt iedereen zich aangesproken en brengen zij dit gezamenlijk tot een goed einde. De organisatie ziet graag dat collega’s zichzelf blijven ontwikkelen in zijn/haar kennisniveau, op persoonlijk vlak en zullen een ieder blijven stimuleren om grenzen te verleggen. De organisatie is ambitieus, iets waar jij je in kunt vinden en met deze ambitie kun je de organisatie en collega’s naar een hoger niveau tillen.

Functie
Als teamleider ben jij primair verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van jouw supportteam. Je houdt het overzicht op de taken van de afdeling en signaleert en acteert tijdig op escalaties. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het continu zoeken naar verbeteringen van de dienstverlening van jouw supportteam richting relaties. Omdat je zelf naast de aansturing ook de operationele taken oppakt, weet je precies wat er speelt en op welke punten verbeteringen haalbaar zijn. Je bent actief betrokken bij de introductie van nieuwe diensten. Je houdt de markt goed in de gaten en je brengt in beeld hoe ontwikkelingen in de markt de organisatie verder kunnen helpen.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
  • Je hebt relevante werkervaring binnen een supportafdeling.
  • Je bent communicatief sterk en hebt al (enige) ervaring met het aansturen van collega’s.
  • Je hebt je MCSA Windows Server 2012 certificaat.
  • Je hebt enige kennis van Hyper-V of VMWare.
  • Je hebt een hbo-werk- en denkniveau.

Aanbod
Je beloning? Zonder files naar je werk. Een direct dienstverband bij opdrachtgever. Een informele, maar professionele werksfeer met leuke collega’s. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Een gave werkomgeving in een bruisend pand. Een zeer tevreden en groeiend klantenbestand. De mogelijkheid om je te ontwikkelen op technisch en persoonlijk vlak. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de €3.000 en €3.500 bruto per maand. De functie is fulltime, maar een werkweek van 32 uur is bespreekbaar.

Inlichtingen en sollicitatie
Voor meer informatie bel Sven Karass 06 820 93 228 of benader hem per mail sven@intriq.nl. (Gebruik hier e-mailadres alleen voor vragen, gebruik voor solliciteren het online sollicitatieformulier.)

Direct solliciteren? We zien je motivatie en cv graag tegemoet via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 3.500 p/m