Vacature Junior Implementatie Consultant - Rotterdam

Rotterdam

eServiceware
 • eServiceware Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Junior Implementatie Consultant
Droom jij van een carrière in de IT-sector? Heb jij recent je hbo- of wo-diploma behaald en heb je affiniteit met de wonderlijke wereld van de IT, dan ben je van harte welkom om bij ons je loopbaan te starten!
PS Omdat we dit jaar ons 20-jarig jubileum vieren, gaan we met het hele team naar Moskou! Jouw ticket ligt al klaar. Wanneer je voor 6 april start, ben je er bij!

Wat houdt een baan als Junior Implementatie Consultant bij eServiceware in?
Je wordt bij ons getraind om het vak als IT Consultant onder de knie te krijgen. Via onze online academy en de in-house trainingen die worden gegeven door je collega's, krijg je een goede basis. Hierna ga je in de praktijk de verdieping leren van alle softwaretoepassingen, welke je direct kan gebruiken op onze supportafdeling. Je beantwoordt vragen van klanten die betrekking hebben op cloud software die door eServiceware wordt aangeleverd. Daarnaast adviseer je ze over de automatisering van bedrijfsprocessen en verricht je online consultancy.

Wanneer je de benodigde certificaten behaald hebt, is het tijd om een volgende stap te zetten. Je wordt op grotere projecten ingezet waar je onder meer de verantwoordelijkheid krijgt over het configureren, migreren en integreren van cloud software. Ook zal je trainingen en presentaties geven voor en bij klanten. Met als uiteindelijk doel: een ervaren IT Consultant van eServiceware worden.

Je collega René zegt het volgende: “Het team van eServiceware bestaat uit mensen die een extra stapje voor elkaar willen zetten maar ook niet bang zijn om elkaar aan te spreken en elkaar feedback te geven. Dit geldt ook voor het management dat dichtbij de medewerkers staat”.

Dit hebben wij jou te bieden
 • Een startsalaris tussen de €2200 en €2600, wat na elke positieve jaarbeoordeling verhoogd wordt.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een uitgebreid trainingsprogramma met alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • 100% vergoeding van de aansluit- en abonnementskosten van je internetaansluiting thuis.

lees meer

Functie-eisen Dit zijn jouw kwaliteiten!
Je bent analytisch en oplossingsgericht, dit helpt jou bij het oplossen van complexe software vraagstukken. Ook ben je een echte teamplayer en vind je het leuk om klanten te woord te staan en te helpen.
Daarnaast beschikt je over:
 • Een hbo- of wo-diploma.
 • Je bent recent afgestudeerd of je hebt maximaal 3 jaar werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met IT en bedrijfsprocessen.
 • Je bent leergierig, enthousiast en hebt de ambitie om door te groeien naar een baan als consultant bij eServiceware.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Werken bij eServiceware betekent dat je deel uitmaakt van een enthousiast team met een enorme drive om klanten te helpen! eServiceware levert bedrijfskritische software van o.a. Visma en de daaraan gekoppelde oplossingen aan het Midden- en Kleinbedrijf. Sinds onze start verwelkomen wij 100 klanten per jaar, gevestigd door het hele land met internationale vestigingen. Ook behoren grote en leuke spelers zoals Van der Valk, Apenheul, SER, Rotterdams Philharmonisch Orkest, 100% NL en Baker Tilly tot onze klanten. Bij eServiceware zijn wij een hecht en gezellig team. De collegiale werksfeer is tamelijk Rotterdams: informeel, open en direct.

Op kantoor hebben wij een hele fijne loungeruimte, waar we sowieso elke vrijdagmiddag een potje darten en aan de bar iets drinken met elkaar. Elk jaar hebben we een uitgebreid uitje rond de kerstdagen. We starten met een uitgebreide lunch, vervolgens een leuke activiteit, een heerlijk diner en we sluiten af met een overnachting. Dit is elke keer weer een enorm succes!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.600 p/m
Overige info Word jij onze nieuwe collega?
Word je uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan meteen via het online sollicitatieformulier. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Coen Gelijns, recruiter a.i. op nummer 06-18 43 97 17.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. C. Gelijns
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam