Vacature Coördinator Informatisering en Automatisering

Vacature Huissen

Waardwonen
 • Waardwonen Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Coördinator informatisering & automatisering
Huissen, 32-36 uur

Ben je een kei in het verbinden van ontwikkeling, beleid en uitvoering van ICT gerelateerde projecten en processen? Kun je verschillende rollen pakken in het proces van informatisering en automatiseren? En schakel je makkelijk op verschillende niveaus? Dan gaan wij graag met je in gesprek.

We zoeken een coördinator Informatisering & Automatisering die als adviseur en regisseur Waardwonen verder brengt in de ontwikkeling van automatisering naar informatisering, professionalisering van informatiemanagement en optimalisatie van ICT-processen.

Wat ga je doen?
 • Je adviseert directie en management over ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement en draagt bij aan strategische ICT-keuzes en de I&A-ontwikkelkalender.
 • Je ontwikkelt, onderhoudt en bewaakt complexe (ICT-gerelateerde) processen en projecten en treedt daarbij intern op als regisseur en extern als opdrachtgever voor ICT-leveranciers.
 • Je bent in staat om de informatiehuishouding van Waardwonen en de betrokken kerngebruikers op een hoger plan te brengen.

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (informatiemanagement, bestuurlijke informatiekunde of bedrijfskundige informatica), relevante ervaring, aantoonbare affiniteit met het ontwikkelen van I&A en je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in je vakgebied. Als persoon ben je ondernemend, proactief en oplossingsgericht. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Waardwonen is een woningcorporatie in de buurt van Arnhem en Nijmegen. We hebben 4000 woningen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat onze huurders een betaalbare, veilige, leefbare en prettige woonplek hebben. Bij Waardwonen werken ongeveer 40 medewerkers. Jij gaat werken voor de afdeling Bedrijfsvoering.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.862 p/m

Een marktconform salaris in schaal J (cao-woondiensten 2019 max € 4.862).
Overige info Wat bieden wij?
 • Een leuke informele werkomgeving, met fijne collega’s waar je snel mee kunt schakelen.
 • Uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ruime opleidingsmogelijkheden, een goed pensioen, bijdrage in ziektekosten, mogelijkheid tot een bonus, surface en een smarphone.
 • We hebben een cafetariasysteem waarbij je arbeidsvoorwaarden kunt ruilen afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Sollicitatieprocedure
Interesse? We ontvangen je motivatiebrief en curriculum vitae graag voor 30 september 2019. De eerste gespreksronde is 10 oktober in de ochtend. De tweede gespreksronde staat gepland voor 17 oktober in de middag. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor informatie kan je contact opnemen met Erik Cuppen, manager Bedrijfsvoering via 026-3263050.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Erik Cuppen
026-3263050
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Huissen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Huissen