Vacature C# Programmeur - Den Haag

in Den Haag

Microcash Retail B.V.
 • Microcash Retail B.V.
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 8 uur p/w
Functieomschrijving Als softwareontwikkelaar houdt je je bezig met het onderhoud en uitbreiden van onze bestaande, vaak complexe applicaties. Omdat wij veel bezig zijn met vernieuwingen komt het ook geregeld voor dat we een geheel nieuwe applicatie besluiten te gaan ontwikkelen. Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste technieken. Jouw capaciteiten zullen optimaal ingezet worden om deze zo goed mogelijk tot z'n recht te laten komen. De verhouding van de werkzaamheden in front end/back end is ongeveer 30/70, maar het is ook mogelijk je vooral op de back-end te richten. Wij hebben nog veel te implementeren en uit te breiden in onze software en hebben een groot aantal leuke en uitdagende software-development taken die op jou zitten wachten. Kom jij ons team versterken?

De techniek
Je zal werken aan een ecosysteem waarin zowel desktop als cloud applicaties zitten die gebruik maken van niet alleen de nieuwste algemene technieken zoals Azure/T-SQL/WCF/WPF/Linq/RX, maar juist ook gebruik maken van cutting edge in-house oplossingen. Wij moedigen dan ook aan dat er out-of-the-box gedacht wordt om de technisch uitdagende doelstellingen zo efficiënt mogelijk te behalen. Wij trachten de juiste techniek voor het juiste probleem te gebruiken en anders zelf te maken. Wij hebben een heel scala aan ondersteunende onderdelen gemaakt met diverse technieken waaronder .Net Core/Bridge-net/Xamarin/Lucene en zijn niet bang nieuwe ideeën uit te proberen om een mooi product af te leveren. Een kleine greep uit ons arsenaal:
 • Het gebruik van speciale servers waarin wij data die normaal alleen in SQL databases bestaat gecached paraat houden voor clients die financiële data zo snel mogelijk, real time, willen raadplegen.
 • In-house custom gemaakte indexeringstools om complexe zoektermen snel uit te kunnen voeren.
 • Een mobile/web app met behulp van de nieuwste technieken zoals Bridge-net/Angular/HTML5 storage/PWA.

lees meer

Functie-eisen Vereisten
Je hebt bij voorkeur vwo gedaan, en hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding (technische) informatica gedaan of bent daar mee bezig. Je bent in staat om juiste conclusies te trekken en helder te kunnen communiceren met je collega’s van de ontwikkeling en de helpdesk. Je hebt een visie waarmee je voor oplossingsstrategieën kiest en kan deze verwoorden.

Bij voorkeur heb je ervaring met één van de volgende technieken: C#, MsSQL, Linq, WPF. Je hebt de intentie om minimaal twee jaar bij ons te werken.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in het maken en onderhouden van winkelautomatiseringssystemen (POS) en warehousemanagementsystemen (WMS), met klanten door heel Nederland, België, Suriname en de Nederlandse Antillen. Ons team bestaat uit ongeveer vijfentwintig enthousiaste collega’s. Wij hechten veel waarde aan een overwegend informele, prettige en relaxte werksfeer.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Ons aanbod
Een functie binnen een jong team, waarin teamgeest en goede sfeer de drijvende kracht is achter de successen die we de afgelopen jaren behaald hebben. We bieden goede, concurrerende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we onder andere:

• 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband).
• Flexibele werktijden zijn mogelijk.
• 8% vakantiegeld.
• Relevante studies worden door ons betaald.
• Een prettige werkomgeving in één van de mooiste panden van Den Haag.
• Wij ontbijten (optioneel) en lunchen gezamenlijk, waarbij het eten door ons wordt verzorgd.
• Tijdens de pauze kan je tennissen, voetballen, poolen, tafeltennissen en tafelvoetballen.
• Iedere maand organiseren wij (voor wie mee wil) een leuk bedrijfsuitje en ieder jaar gaan we met zijn allen een luxe weekendje weg.

Verder
Omdat wij met 25 collega’s een niet zo’n grote, platte organisatie zijn, betrekken we al onze collega’s bij de diverse uitdagingen die we als snelgroeiend en ambitieus bedrijf regelmatig tegenkomen. We vinden het fijn als onze collega’s meedenken op managementniveau. Door de snelle groei komen hier ook weer allerlei nieuwe taken uit voort, waardoor het werk steeds afwisselend, leerzaam en uitdagend blijft.

lees meer

C# Programmeur
Score: 8.9
Stemmen: 25

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag