Vacature Incident en Change Coördinator

ICT Manager
Koninklijke Bibliotheek
 • Koninklijke Bibliotheek Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Incident en Change Coördinator
Den Haag, 40 uur per week

Ben jij de flexibele, doortastende IT-specialist die als Incident en Change Coördinator de beschikbaarheid van ons complexe IT-landschap helpt waarborgen?

Wat ga je bij ons doen?
De KB heeft een digitale infrastructuur met veel onderling afhankelijke componenten die door tientallen verschillende leveranciers worden beheerd. Samen met je collega’s in en buiten je eigen afdeling IT-Service Management zorg je als Incident en Change Coördinator ervoor dat alle diensten beschikbaar blijven. Als lid van ons Serviceteam ben je hiervoor een van de operationele regievoerders.

In je rol van Incident en Change Coördinator zorg je ervoor dat incidenten snel worden geanalyseerd en worden opgelost. Daarnaast coördineer je de soepele invoering van updates en aanpassingen van hard- en software. Je zorgt ervoor dat dit zorgvuldig wordt voorbereid, afgestemd en ingepland. Vervolgens coördineer je de implementatie hiervan door de verschillende leveranciers. Jij bent hiervoor op elk moment het operationele aanspreekpunt.

Je ziet het belang van werken volgens processen en je wordt hierbij ondersteund door TOPdesk, waarin je zelf ook je bijdragen levert. Je weet als geen ander rust en vertrouwen uit te stralen en je blijft ook in spannende en stressvolle situaties goed presteren. Collega’s zien jou als een betrouwbare partner die meedenkt en kritische vragen kan stellen. Je bent periodiek stand-by buiten kantooruren.

Waar kom je bij ons werken?
Als Incident en Change Coördinator komt je te werken bij het Serviceteam van de afdeling IT-Service Management. De afdeling IT-Service Management is onderdeel van de sector Innovatie & ICT. In het serviceteam van de afdeling IT-Service Management werk je samen met een stel enthousiaste collega’s die gewend zijn samen de schouders eronder te zetten.

lees meer

Functie-eisen Wat bied jij?
 • Hbo- werk- en -denkniveau.
 • Bij voorkeur 3 jaar aantoonbare werkervaring als Incident en Change Coördinator.
 • Goede technische kennis, o.a. over complexe webapplicaties, netwerk-infrastructuren en besturingssystemen.
 • Goed bekend met de werking van ITIL-processen.
 • Bekend met ASL en BISL.
 • Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als ook in het Engels.
 • Zelfstandig maar tegelijkertijd een goede teamplayer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving De KB is een nationaal en internationaal bekend instituut: we zijn, met ruim 500 medewerkers, één van de grote Nederlandse erfgoed- en wetenschapsinstellingen en hebben een belangrijke coördinerende rol in het netwerk van openbare bibliotheken. Tot de taken behoren onder meer het bewaren, verzamelen en beschikbaar stellen van alle publicaties die in of over Nederland worden uitgegeven en het bouwen aan de nationale digitale bibliotheek.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.736 - € 4.339 p/m

Wat bieden wij?
• Een tijdelijk dienstverband voor 40 uur per week, in eerste instantie voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op een verlenging.
• Een goed salaris tussen € 2.736,00 en € 4.339,00 bruto per maand (schaal 10) op basis van 40 uur, een dertiende maand (8,33%) en volledige vergoeding van je dagelijkse reiskosten.
• Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.
• Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket dat je deels zelf kunt samenstellen, waaronder het kopen en verkopen van vakantiedagen.
• Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen (42 dagen per jaar bij een volledige baan) en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden.
• Alle ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen.
• Een werkplek in hartje Den Haag op drie minuten lopen vanaf het Centraal Station.

lees meer

Overige info Wil je eerst meer weten?
Bel dan met Coen Zwarts, (Hoofd IT-Service Management), tel. 06-55761284. Bel voor algemene vragen naar 06-21493839.

Hebben we je interesse gewekt?
Stuur je cv en een motivatie waarom jij de ideale kandidaat bent voor de functie van Incident en Change Coördinator via het online sollicitatieformulier. Je kunt solliciteren t/m vrijdag 30 augustus 2019. Om je alvast beter te leren te kennen vragen we je om in je motivatiebrief drie belangrijke ontwikkelingen te noemen die jij in jouw vakgebied ziet.

De selectieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. Als je doorgaat naar de tweede ronde kan een assessment of het uitwerken van een casus deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon C. Zwarts
06-55761284
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag