user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Medewerker Informatisering

ICT Projectmanager
Deltion College
 • Deltion College
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Medewerker Informatisering

Wij zoeken twee nieuwe collega’s.
Binnen de dienst Informatisering & Automatisering zijn wij per direct op zoek naar een junior en senior medewerker Informatisering voor 0,8-1,0 fte. Je kunt in jouw motivatiebrief aangeven naar welke functie jouw voorkeur uitgaat.

Functie-inhoud
Je werk bevindt zich op het snijvlak van informatieaanvragen en projecten. Voor de uitvoering van meldingen, wijzigingen en projecten zijn wij op zoek naar een collega die ons kan ondersteunen. Je bent analytisch en een gesprekspartner vanuit Informatisering & Automatisering in de breedste zin van het woord. De ene keer bespreek je processen en maak je een procesdiagram. De andere keer bespreek je datasets of initieer je projecten waarvoor je ook functionele ontwerpen schrijft. Met de klant om tafel om te komen tot een impactanalyse behoort ook tot je werkzaamheden. Kortom we zoeken iemand met ruime ervaring binnen ICT, analytische- en communicatieve vaardigheden.

Je doelstelling is om meldingen, wijzigingen en projecten te inventariseren, structureren, organiseren en realiseren met zo min mogelijk verstoring van de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening. Dit alles vanuit de backoffice van de dienst I&A.

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
Er wordt van je verwacht dat je over hbo/hbo+ werk en denkniveau beschikt. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als medewerker informatisering of informatievoorzieningen en/of eventueel als projectleider i.r.t. ICT-projecten. Je bent sociaal en communicatief vaardig, een absolute must in deze functie. Je bent van nature service- en klant-, resultaat- en oplossingsgericht in je aanpak. Kennis en ervaring binnen het domein onderwijs is een pre.
Daarnaast is het van belang dat je ervaring hebt met implementatietrajecten. Je bent in staat om meerdere trajecten tegelijkertijd onder handen te hebben. Het is een pré als je beschikt over Prince 2 en ITIL-certificering.

Beschik jij over:
 • aantoonbaar hbo/hbo+ werk- en denkniveau;
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • ITIL certificering;
 • PRINCE 2 certificering?
En ben jij:
 • analytisch ingesteld en in staat om snel te schakelen tussen diverse projecten/werkzaamheden;
 • zelfstandig, maar daarnaast ook in staat om in een team samen te werken?

Dan is deze baan iets voor jou!

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.704 p/m

We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor een jaar, met de intentie om het dienstverband te verlengen voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.
• De functie van junior medewerker informatisering is ingedeeld in salarisschaal 8. Het maximale brutosalaris dat daarbij bedraagt € 3.286,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
• De functie van senior medewerker informatisering is ingedeeld in salarisschaal 9. Het maximale brutosalaris dat daarbij bedraagt € 3.704,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Daarnaast biedt Deltion vele ontwikkelmogelijkheden aan om gedurende je loopbaan jezelf te blijven ontwikkelen als professional. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Overige info Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul uiterlijk 5 mei 2019 het online sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij.

Voor meer informatie over deze functie(s) kun je contact opnemen met Robert Vos (manager I&A), telefoonnummer: 038-85 03130.

Bijzonderheden
Na publicatie gaan wij direct over tot selecteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon R. Vos
038-85 03130
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle