user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior Consulent AFAS

ApplicatiebeheerderBusiness Consultant
Rijnbrink
 • Rijnbrink
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Senior Consulent AFAS
36 uur per week, Nijverdal

Ben jij moe van het reizen van klant naar klant? Rijnbrink biedt jou een vaste werkplek in een maatschappelijk betrokken organisatie! Kom jij jouw AFAS-kennis en ervaring inzetten?

Rijnbrink is een ondernemende, klantgerichte dienstverleningsorganisatie voor de bibliotheek- en cultuursector. Met de blik op actuele ontwikkelingen en innovatie. Zeker op het gebied van AFAS liggen er momenteel veel uitdagingen. Zowel voor het bestendigen van de bestaande dienstverlening aan in- en externe klanten, als het ontwikkelen van innovatieve toepassingen voor diverse doeleinden vraagt onze aandacht.

Jij bent
De senior die met kennis van AFAS de vraag bij de (interne) klant ophaalt. Je luistervaardigheden zijn goed ontwikkeld en je kent de mogelijkheden en grenzen van het systeem. Je hebt aan een half woord genoeg en vertaalt moeiteloos de techniek en het jargon naar heldere en uitvoerbare oplossingen. Jij weet razendsnel alle wensen en behoeften inzichtelijk te krijgen en de knelpunten te herkennen. Deze informatiebehoeften vertaal je door naar de beste AFAS-functionaliteiten. Van nature ben je geneigd om al snel stappen vooruit te denken en met jouw collegiale en sociale eigenschappen beweeg jij je makkelijk in de organisatie.

Je deelt jouw expertise met je collega's en bent een vraagbaak en inspiratiebron voor hen. Je coacht je collega’s in de doorgroei en samen zijn jullie het deskundig aanspreekpunt voor zowel de interne als de externe klant. Je werkt nauw samen met de collega’s van HRM, Finance, Marketing & Communicatie en IT en ook het management ziet in jou een sparringpartner. Je vindt je weg in de soms tegenstrijdige belangen en de rol van troubleshooter past bij jou.

lees meer

Functie-eisen Jij beschikt over
 • een afgeronde hbo-opleiding;
 • ruime ervaring binnen een vergelijkbare functie;
 • aantoonbare kennis van AFAS (o.a. Profit, Insite, Outsite) is een pre;
 • het vermogen om de vertaalslag van proces naar techniek te maken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Rijnbrink is een provinciale ondersteuningsinstelling voor maatschappelijke culturele organisaties met het accent op de bibliotheken in Gelderland en Overijssel. Wij bieden advies en ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, educatie en cultuur.

Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen voor vraagstukken. Wij helpen onze klanten ontwikkelingen in de samenleving te signaleren en bieden producten en diensten om daarop in te spelen. Onze visie op de toekomst van de branche en het maatschappelijke veld is ons kompas.

Wij zijn een maatschappelijk betrokken organisatie die grote waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid van burgers. Samen met onze maatschappelijke en culturele partners zetten we ons hier iedere dag voor in.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.349 - € 4.420 p/m

• salariëring in schaal 10 van de cao Openbare Bibliotheken, (inschaling indicatief, afhankelijk van ervaring min. € 3.349,- en max. € 4.420,- bij 36 u/w);
• aanstelling van 36 uur per week (= fulltime) voor de duur van een jaar, met zicht op verlenging;
• prima arbeidsvoorwaarden zoals een kilometervergoeding voor woon-werkverkeer, een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Openbare Bibliotheken (POB);
• de kans om Rijnbrink op een hoger AFAS-plan te tillen;
• een werkplek in Nijverdal met parkeergelegenheid voor de deur en een geplande verhuizing naar Deventer eind 2019;
• studiemogelijkheden;
• laptop en smartphone;
• een informele en open werksfeer en veel flexibiliteit.

lees meer

Senior Consulent AFAS
Score: 7.5
Stemmen: 33

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nijverdal