user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior adviseur E-health

Business Consultant
Nictiz via Aardoom & de Jong
 • Nictiz via Aardoom & de Jong Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Senior adviseur E-health in de zorg

Functieomschrijving
Voor Nictiz is Aardoom & de Jong op zoek naar een Senior adviseur Informatieverbinding in de zorg. Ben jij een ervaren adviseur die wil werken aan een beter informatiestelsel in de Nederlandse zorg? Is e-Health en Zorg-ICT een bekend werkterrein voor jou? Dan heeft Nictiz een mooie functie.

Nictiz zoekt een Senior adviseur die koepelorganisaties, ziekenhuizen en het ministerie van VWS wil adviseren over informatieverbinding in de zorg. Houd je ervan om in een vakgebied te werken dat volop in beweging is en waar jij zichtbaar kunt bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen? Solliciteer dan nu!

Als Senior adviseur bij Nictiz draag je bij aan de visieontwikkeling op informatieverbinding in de zorg. Een vakgebied dat volop in beweging is door nieuwe technologische ontwikkelingen. In deze functie sla je bruggen tussen de technologie en de zorg. Je adviseert directies en bestuurders over uitkomstgerichte zorg, value based healthcare, informatiestandaarden in de zorgsector en standaardisatie vraagstukken.

Je werkt nauw samen met Nictiz collega’s en met nationale instituten, koepelorganisaties en zorginstellingen. Zelfstandig of in samenwerking met partnerorganisaties voer je onderzoek uit naar trends en vraagstukken in het zorgstelsel.

Je schrijft adviezen, treedt op als spreker op conferenties of helpt mee met het organiseren van workshops en bijeenkomsten voor het zorgveld en de overheid.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
 • Een afgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur in de richting van medische informatiekunde, geneeskunde of technische bedrijfskunde.
 • Ervaring en kennis op het gebied van e-health en informatisering voor zorg en gezondheid.
 • Minimaal tien jaar ervaring als adviseur in zorg en ICT.
 • Ruime ervaring met het opstellen van adviesrapporten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Zorgverlening vindt steeds meer in een netwerk plaats. Een netwerk tussen patiënt, zorgverlener, collega's en organisaties die onderzoek doen en bijdragen aan kwaliteitsverbetering. Toepassing van moderne ICT-technieken in de zorg, e-health, draagt bij aan de interactie tussen de partijen in zo'n netwerk. Nictiz is het expertisecentrum e-health en helpt op verschillende manieren om deze verbindingen mogelijk te maken. Zo doen we bij Nictiz onderzoek en zijn betrokken bij grote landelijke e-healthprogramma’s. Ook volgen we trends in e-health en duiden deze ten behoeve van landelijk beleid voor partijen, zoals het ministerie van VWS, landelijke koepels en het Informatieberaad Zorg. We zijn ook partner in landelijke programma’s gericht op informatie-uitwisseling in de zorg, zoals MedMij. Om het uitwisselen van informatie mogelijk te maken, zijn informatiestandaarden nodig. Nictiz ontwikkelt en beheert deze standaarden en adviseert over de implementatie ervan. Deze informatiestandaarden en medische terminologie stellen we ter beschikking via ons loket waar professionals die e-healthtoepassingen ontwikkelen ook terecht kunnen voor vragen en advies.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden

• Een mooi, marktconform salaris.
• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals premievrij pensioen.
• Eindejaarsuitkering, korting op ziektekostenverzekering.
• Een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget van 5% van het brutosalaris.
• Een jaarcontract voor 32 – 40 uur met mogelijkheid tot verlenging en aansluitend uitzicht op vast dienstverband.
• Een gedreven en enthousiast team, dat samenwerking hoog in het vaandel heeft en vol ambitie zit.
• Een fijne werksfeer met ruimte voor reflectie.

lees meer

Overige info Procedure
Bij de werving en selectie laat Nictiz zich bijstaan door het bureau Aardoom & de Jong. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure, een assessment kan hier ook onderdeel van uitmaken.

Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk voor 15-04-2019 tegemoet.

Acquisitie stellen we niet op prijs.

lees meer

Contactpersoon R. Zwiep
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag