user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior CRM Consultant

Business Consultant
Diks verzekeringen
 • Diks verzekeringen
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Junior CRM Consultant kom je te werken bij Diks Verzekeringen. Diks Verzekeringen is een onafhankelijke verzekeringsintermediair waar de klant centraal staat. Voor onze klant zijn wij altijd op zoek naar het beste product met de laagste premie en de beste voorwaarden. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. automotive, inkomens-, pensioen-, (zakelijke) schadeverzekeringen en hypotheken. Voor de meeste producten geldt dat onze klanten hun verzekering binnen 5 minuten, 24 uur per dag op onze website af kunnen sluiten. Met ruim 50 jaar ervaring hebben wij een reputatie hoog te houden en hebben wij veel vakkennis in huis. Ons bedrijf ontwikkelt zich nog steeds sterk en wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen om onze klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eigen initiatief en meedenken met de organisatie wordt gestimuleerd en absoluut gewaardeerd binnen ons bedrijf. Daarom zijn wij op zoek naar werknemers die flexibel, proactief en creatief zijn en het in zich hebben om nét een stapje extra te kunnen zetten.

Als Junior CRM Consultant ben je, samen met het projectteam, verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van Microsoft Dynamics CRM configuraties. Je werkt in nauw overleg met de interne klant (jouw collega’s) en de rest van het team om de CRM oplossing aan te laten sluiten bij de specifieke wensen. Dit betekent dat je goede kennis hebt van Microsoft Dynamics CRM en je bereid bent om jouw kennis te verbreden.

Wat ga je doen?
 • Wijzigen van bestaande processen en dialogen binnen Dynamics CRM.
 • Uitdenken en realiseren van nieuwe processen en dialogen binnen Dynamics CRM.
 • Verhelpen van storingen in Dynamics CRM.
 • Vergelijken van Excel bestanden en het realiseren van rapportages in Excel.

lees meer

Functie-eisen Wat neem jij hiervoor mee?
 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding. Voorkeur in de richting: (Technische) Bedrijfskunde, Business IT & Management of Commerciële Economie.
 • Bovengemiddelde kennis van het Officepakket; draaitabellen maken is een fluitje van een cent en Word kent geen geheimen voor jou.
 • Een energieke persoonlijkheid met een goed analytisch vermogen.
 • Je bent punctueel, commercieel alert en kunt goed met druk omgaan.
 • Communicatief vaardig en in staat om in overleg tot goede oplossingen te komen.
 • Bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Een leuke en uitdagende functie voor 40 uur in de week, met volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Binnen Diks Verzekeringen tel je echt mee, successen vieren wij écht samen! Onder de secundaire voorwaarden vallen onder andere: een collectieve ziektekostenverzekering met werkgeversbijdrage, een collectieve pensioenregeling en een 13e maand. Daarnaast kennen we een geweldige werksfeer op ons mooie kantoor in IJsselstein, hard werken en plezier maken gaan bij ons hand in hand.

lees meer

Overige info Vragen of interesse?
Neem dan contact op met Michel Ubels, Agnes Velema of Marlies Becker via 030-2192092.

Acquisitie stellen we niet op prijs.
Contactpersoon HR. Department
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio IJsselstein Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. IJsselstein