user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Systeem Beheerder 3.0!

Systeembeheerder
ABF
 • ABF
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Systeem Beheerder 3.0!

Jouw IT skills zorgen ervoor dat je problemen snel weet op te lossen. Ondertussen houd je je hoofd koel en weet jij als geen ander hoe je een positieve IT-dienstverlening voor onze mensen kunt creëeren. Krijg jij er een kick van om een hele brede IT rol te vervullen in een groot IT landschap met verschillende soorten hardware? Wil jij werken bij een internationaal bedrijf, maar wel met Brabantse gastvrijheid? Lees dan verder!

Herken jij je in onderstaande plussen en minnen?
 • + Je lost storingen op; van niet werkende access-points tot servers.
 • + Je verzorgt uitbreidingen van locaties voor de groei van ABF.
 • + Je verzorgt nieuwe werkplekken.
 • + Je draagt nieuwe oplossingen/verbeteringen aan voor de afdeling.
 • - Je schaamt je voor downtime
 • - Al snel weet iedereen je te vinden voor vragen over randapparatuur, software issues en overige IT zaken!

Herken jij je jezelf? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je het eerste jaar bij ABF doen?
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers en geeft direct de nodige ondersteuning.
 • Je beoordeelt, prioriteert en verwerkt de diverse binnenkomende tickets.
 • Je delegeert zonodig de uitdaging naar een van onze leveranciers en bewaakt een correcte follow-up.
 • Je documenteert systemen, nieuwe features en changes op de bestaande systemen.
 • Levert een actieve bijdrage aan downtime preventie.
 • 'Waar gehakt wordt vallen spaanders' dus jij bewaakt de recovery procedure en verbetert deze actief.

lees meer

Functie-eisen Wat neem je mee?
 • Positieve energie een gezonde passie voor je werk en een echte can do mentaliteit.
 • Je hebt een werk en denk niveau die verder gaat dan de taak die je krijgt en een afgeronde opleiding in de richting van IT is een pre.
 • Databases zijn geen onbekend terrein voor je.
 • TCP/IP Networking: Routing, VLAN's en Firewalls (Fortigate) halen je niet uit je comfort-zone.
 • Je beschikt over goede kennis van VMware, Linux en Microsoft producten (Azure, O365 en ADS) (Certificeringen zijn een pre).

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat krijg je?
Salaris- Naast je salaris, ontvang je ook een jaarlijkse prestatie-afhankelijke 13e maand, 28 vakantiedagen, 8,5% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, personeelskorting op talloze technische producten.
Lunch- Bij ABF geniet je ook dagelijks van een (gratis) uitgebreide verzorgde lunch in de kantine. 's Morgens dus niet meer nadenken over wat er in je broodtrommel moet.
Verantwoordelijkheid- jij regelt jouw zaken, je wordt uitgedaagd dit zo efficiënt en praktisch mogelijk te doen om jouw gewenste resultaat te behalen.
Ontwikkeling- Oog voor jouw ontwikkeling. Binnen ABF krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je functie. We willen het beste uit jou halen en we willen dat jij het beste uit ABF haalt.

Wat kun je verder verwachten?
Vertrouwen
Wij zijn een stabiele organisatie die de afgelopen jaren op elk vlak is ontwikkeld en nog lang niet is uitgegroeid. Met jouw kennis en kunde draag jij bij aan onze verdere groei. Je krijgt dan ook veel impact in je functie. Jij wilt meedenken om de organisatie te laten groeien en verbeteren, we willen dat jij vanuit jouw specialisme ons vertelt hoe we het beter kunnen doen.

lees meer

Overige info Werkgeluk
Jij als werknemer gelukkig betekent een goede sfeer waarin we dingen voor elkaar krijgen en elke dag met plezier beginnen. We doen het namelijk niet alleen voor de omzet en de winst. Samen met elkaar willen we de organisatie iedere dag een beetje mooier maken.
Persoonlijke benadering Een internationaal bedrijf met collega’s van diverse nationaliteiten. Informeel en met de Brabantse gastvrijheid. "Welkom en fijn dat je er bent!". De deur staat altijd open, dus loop gewoon even binnen voor een vraag of praatje.

Ondernemend karakter
Bij ABF is de handelsgeest nog écht een kernwaarde. Met meer dan 60 professionals proberen we jaar na jaar onze groei vast te houden en het bedrijf telkens weer op een positieve manier te veranderen. Het is niet voor niets dat we elk jaar elkaar verrassen met gerealiseerde verbeteringen en behaalde doelstellingen. ‘Er is veel veranderd het afgelopen jaar’ is een frequent gehoorde opmerking bij ons. “Mooi, doel bereikt” denken we dan. “En nu verder!”

Kennismaken?
Kun jij niet wachten om jouw toekomstige collega's te ontmoeten? We ontvangen graag een duidelijke motivatie en jouw cv via het online sollicitatieformulier. Je kunt van ons binnen 2 dagen antwoord verwachten.

Acquisitie stellen we niet op prijs.

lees meer

Contactpersoon Afd HR
0165 722 010
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Roosendaal Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Roosendaal