user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Security Administrator

ICT Security Specialist
Enza Zaden Beheer B.V.
 • Enza Zaden Beheer B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Security Administrator
Enkhuizen

Gestructureerde beveiliging
Door de toenemende automatisering binnen Enza Zaden wordt een goede en gestructureerde beveiliging van de omgeving steeds belangrijker. In de aankomende jaren is een sterke focus op security daarom van groot belang.

Wat ga je doen als Security Administrator?
Als Security Administrator ben jij verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de security-afspraken. Je speelt een belangrijke rol bij het waarborgen van de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van onze bedrijfsdata. Je begrijpt als geen ander welke bedreigingen veel impact kunnen hebben voor de tuinzadensector in het algemeen en voor Enza Zaden in het bijzonder. Jij weet hoe je, de risico’s afwegend, tijdig en efficiënt beveiligingsmaatregelen configureert en implementeert.

In deze rol draag je actief bij aan de doelstelling om de security processen van Enza Zaden verder te ontwikkelen. Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling ICT, waar je de spil bent voor informatieveiligheid. Je adviseert over de implementatie van vraagstukken en draagt bij aan de verdere structurering van een veilige ICT-omgeving. Jij haakt aan als partner bij diverse internationale projecten en ondersteunt de business bij specifieke veiligheidsvragen.

Samenwerken is ons uitgangspunt. Je werkt dan ook nauw samen met je collega’s uit diverse landen. Voor de organisatie ben jij een belangrijk aanspreekpunt als het gaat om security. Dat komt uiteraard door jouw kennis en bijdrage, maar ook door jouw onderhoudende aanpak en je houding om stappen te durven zetten ter verbetering van een veilige, gebruiksvriendelijke ICT-omgeving.

Het team
Jij gaat werken binnen het afdeling Information & Digitazation, waar ook ICT onderdeel van uit maakt. Iedere functie binnen I&D is bij Enza Zaden een onmisbare schakel. Dat betekent dat jouw impact groot is en wij geven je dan ook de ruimte om jezelf en de functie verder te ontwikkelen. Je rapporteert aan de Security Officer.

lees meer

Functie-eisen Jouw kracht
Jij begrijpt wat er komt kijken bij het configureren en implementeren van securitytoepassingen. De samenwerking tussen IT en de security is jouw uitgangspunt, maar je verliest het menselijke doel nooit uit het oog. Je bent in staat security-incidenten adequaat af te handelen en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De uitdaging om anderen te overtuigen van het belang van security en mee te nemen in jouw verhaal ga je met veel zekerheid aan.

Kortom, jij:
 • hebt een hbo-opleiding afgerond, technische IT achtergrond en aanvullende security-trainingen;
 • hebt minimaal 3-5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie;
 • hebt kennis en ervaring met bijvoorbeeld Microsoft Azure en Office 365 en het inrichten en beheren van security-toepassingen;
 • bent creatief en hebt probleemoplossend vermogen;
 • bent ondernemend en communicatief vaardig;
 • beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische landbouw.

Ons doel is om mensen toegang te geven tot gezonde groente. Waar ook ter wereld. Dagelijks eten wereldwijd al meer dan 460 miljoen mensen onze groenten. We zijn dus op weg… maar er blijft voldoende werk aan de winkel! Natuurlijk kijken we verder dan het hier en nu. Ook in 2050, als er zo’n slordige 10 miljard bewoners op onze aardbol rondlopen, willen we dat er voldoende gezonde groenten zijn om al deze monden te voeden.

Om dit te bereiken werken we met het beste wat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar. We richten ons verder op hogere opbrengst, weerbaarheid tegen ziekten en plagen en klimaatextremen zoals hitte en droogte. En op smaak, houdbaarheid en voedingsstoffen. De resultaten? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2 landbouwgrond, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen de veranderingen in ons klimaat. Je merkt het aan alles in ons bedrijf: duurzaamheid zit in ons DNA.

Ons hoofdkantoor in Enkhuizen is onze thuisbasis, maar we hebben collega’s over de hele wereld. Enza Zaden is een onafhankelijk familiebedrijf waar zo’n 2000 medewerkers van meer dan 40 nationaliteiten verspreid over 6 continenten nauw samenwerken in internationale teams.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Meer informatie: Martine Rook, Recruiter, tel: 0228 -784-638. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Contactpersoon M. Rook
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Enkhuizen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Enkhuizen