Vacature Packager

Applicatiebeheerder
Technische Universiteit Delft (TU Delft)
 • Technische Universiteit Delft (TU Delft)
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 38 uur p/w
Functieomschrijving Packager
38 uur per week

Afdeling
Universiteitsdienst - Directie ICT & FM

Hier ga je werken
De TU Delft werkt aan de toekomst. Wetenschappers en studenten ontwikkelen technologieën voor volgende generaties met het oog op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Jij komt te werken op de afdeling Systems van de directie ICT, één van de drijvende krachten achter ons grensverleggende onderwijs en onderzoek. De ICT-omgeving van de universiteit bestaat uit circa 1.000 servers en 13.000 werkplekken. We leveren diensten aan ongeveer 25.000 medewerkers en studenten en zijn verantwoordelijk voor het beheer en de innovatie van alle ICT-faciliteiten.

Jouw team
Je werkt in team Desktop beheer, maar krijgt ook veel input van je collega’s van team Werkplekservices. Via hen komen namelijk veel verzoeken tot aanpassingen binnen, die jij vervolgens doorvoert.

Functiebeschrijving
Bij de TU Delft ondersteunen zo’n 500 applicaties de studenten, docenten en medewerkers bij hun studie en werk. Zo creëren we IT-oplossingen waarmee iedereen ongestoord aan bijvoorbeeld de vele toonaangevende onderzoeksprojecten kan werken. Als packager zorg je voor de voorbereidende werkzaamheden en aanpassingen van de installaties voor al die desktopapplicaties.

Dit ga je doen
Het plannen, coördineren en (laten) uitvoeren van functionele en technische testen, packaging en App-V-packaging zijn jouw pakkie-an. Je configureert de applicaties (MSI en gescript - unattended), zodat de gebruikers er efficiënt mee kunnen werken. De applicatie die een professor gebruikt om zijn lesstof toegankelijk te maken voor leerlingen bijvoorbeeld. Of de app van een student die bepaalde voorkeursinstellingen voor grafieken heeft om zijn data goed af te lezen. Het komt tijdens je werk dan ook regelmatig voor dat je met die gebruikers om tafel gaat. Dan breng je de wensen in beeld, en voer je vervolgens de aanpassingen door, zodat de gebruiker een applicatie-op-maat heeft.

Elke dag brengt je nieuwe uitdagingen. Je werkt met een enorme verscheidenheid aan apps, en bent niet alleen bezig met packaging, maar ook met het oplossen van calls en het monitoren van de systemen. Daarnaast liggen het deployen met Symantec/Altiris Deployment of soortgelijke tooling op jouw bordje. De applicaties laat je vervolgens feilloos landen op een Citrix XenApp- en XenDesktop-omgeving. Afwisseling in je werk heb je genoeg. Want je draait je hand ook niet om voor een stukje scripting met Powershell of Vbscript.

lees meer

Functie-eisen Dit ben jij
Een echte techneut. Iemand die niets liever doet dan technische problemen oplossen. En je vindt het heerlijk om packages te ontwikkelen en je te verdiepen in nieuwe technische ontwikkelingen. Je werkt voornamelijk alleen en dat doe je graag, maar je kunt ook prima met je collega’s samenwerken en vindt het leuk om met hen te sparren over issues of calls. En natuurlijk ben je nauwkeurig. Een pietje-precies misschien zelfs wel. Want je realiseert je maar al te goed dat een kleine programmeerfout al grote gevolgen kan hebben. Verder heb je:
 • Hbo-niveau en enkele jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Ervaring met Admin studio (of vergelijkbaar), Ms Sequencer en Xenapp/Xendesktop.
 • Kennis van Windows 7 en 10, en Windows Server 2008 R2 en 2012 R2.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.835 - € 3.895 p/m

• Een salaris van € 2.835,- tot € 3.895,- bruto per maand.
• Uitstekende pensioenregeling.
• Een eindejaarsuitkering van 8,3%.
• De mogelijkheid om deels zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
• De ruimte om op flexibele tijden en/of thuis te werken.
• Veel vrijheid om je werkzaamheden zelf in te delen.
• Verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
• Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
• Deelname aan het Health Coach Program van de TU Delft.
• Dienstverband: Tijdelijk, 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

lees meer

Packager
Score: 7.8
Stemmen: 15

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Delft