user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Applicatiebeheerder

Applicatiebeheerder
Hogeschool van Utrecht
 • Hogeschool van Utrecht
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Applicatiebeheerder
Fulltime, Utrecht

Ben jij die professional die wil beheren én innoveren?

Het businessteam Onderzoek en Bedrijfsvoering binnen de Dienst IMT&ICT is verantwoordelijk voor het in stand houden en vernieuwen van applicaties met als doel om de onderzoek- en bedrijfsprocessen binnen de HU optimaal te laten verlopen.

Als applicatiebeheerder werk je samen met enthousiaste collega’s in een Agile-werkomgeving. Je beheert bedrijfsvoering applicaties voor de verschillende ondersteunende diensten zoals bijvoorbeeld HR, Business Control en Inkoop. Je zorgt niet alleen voor de dagelijkse ondersteuning, maar bent ook verantwoordelijk voor het verder optimaliseren en het voorkomen van issues. Met jouw out-of-the-box manier van denken vind je oplossingen die de klant verrassen en écht verder helpen. Vanzelfsprekend ben je nieuwsgierig naar nieuwe applicaties en systemen die onze dienstverlening verder professionaliseren. Daarnaast ben je dé interne IT professional die met regelmaat aan de mouw getrokken wordt als er uitdagingen zijn met een zeker IT-component.

Over de werkplek
Je maakt onderdeel uit van de Dienst IMT&ICT en werkt binnen het Businessteam Onderzoek en Bedrijfsvoering (16 FTE). De totale Dienst bestaat uit circa 100 medewerkers die werkzaam zijn op het Utrecht Science Park. Binnen IM&ICT maken we een doorontwikkeling naar DevOps teams. Je komt te werken in een multidisciplinair team waarbij je samenwerkt met functioneel en technisch beheerders en een informatiemanager. Naast beheerwerkzaamheden werk je geregeld samen binnen projectteams.

lees meer

Functie-eisen Wat je hebt
 • Een afgeronde (bedrijfskundig) ICT-studie op hbo-niveau of een vergelijkbaar relevante opleiding.
 • Een aantal jaren relevante ervaring, bijvoorbeeld in het beheren en door-ontwikkelen van applicatieketens.
 • Kennis van applicaties als Raet Youforce, Unit4 Business World, Mendix, Business Objects.
 • Ervaring met SQL, XML en applicatie-integraties is een pre.

Wie je bent
Jij herkent jezelf in de drie HU kerncompetenties: initiatief, resultaatgerichtheid en samenwerken. Daarnaast ben je klantgericht, analytisch, flexibel en communicatief sterk. Je hebt de ambitie om je steeds verder te ontwikkelen en zorgt ervoor dat jouw kennis actueel blijft. En natuurlijk stel je hoge eisen aan de kwaliteit van het door jou opgeleverde werk.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De HU is een transparante organisatie door open communicatie met elkaar en onze omgeving. De besturingsfilosofie van de HU is gebaseerd op het werken in teams. Uitgangspunt in de samenwerking is dat we onze kennis delen en doen wat we beloven, in- én extern. Dat betekent dat we elkaars verschillende competenties en expertises consistent erkennen, gebruiken, delen en versterken. Zodat we er met elkaar uit halen wat er in zit. Hogeschool Utrecht is een kennisorganisatie. Met hoogwaardig onderwijs en onderzoek werken we aan innovatie en professionalisering van de beroepspraktijk en aan de persoonlijke ontwikkeling van talent. Daarmee dragen we bij aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van een open, rechtvaardige en duurzame samenleving. De HU leidt gemotiveerde studenten op van 17 tot 67 jaar. Het gaat dus niet alleen om instromers op de arbeidsmarkt, maar ook om mensen die al werken en hun kennis en vaardigheden willen actualiseren, verbreden of verdiepen. De maatschappij heeft immers behoefte aan professionals die zich blijven(d) scholen. We hebben een breed opleidingsaanbod dat vrijwel alle (beroeps)sectoren bestrijkt en zijn één van de grootste aanbieders van post-initieel onderwijs en masterstudies.

Met 3500 medewerkers vormen we een grote organisatie waarin de menselijke maat centraal blijft staan. De HU heeft vestigingen in de steden Utrecht en Amersfoort. Daarnaast worden de activiteiten van het Seminarium voor Orthopedagogiek regionaal georganiseerd vanuit de regiokantoren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.704 - € 4.094 p/m

Je krijgt een jaarcontract (D3) met een omvang van 1 fte met bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling. Bij benoeming van een interne kandidaat behoudt deze zijn huidige rechtspositie. Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal 2.704,41 en maximaal 4.094,11 (schaal 10). Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3 %. Wij hebben daarnaast uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Verder is er keuze tussen een kortere werkweek of meer verlof bij een langere werkweek en is er flexibiliteit in werktijden. Wij hebben tenslotte een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals fietsplan en kortingen bij andere verzekeringen, software en fitness.

lees meer

Applicatiebeheerder
Score: 7.9
Stemmen: 42

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht