user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature IT Procesmanager

Functioneel ApplicatiebeheerderService Delivery Manager
Waterschapsbedrijf Limburg
  • Waterschapsbedrijf Limburg
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Functieomschrijving ​IT Procesmanager (1 fte)
“...Spin in het web in de IT-dienstverlening...”

Dit doe jij
Als IT-procesmanager maak je deel uit van de afdeling Service en Informatievoorziening binnen de sector Bedrijfsondersteuning. De werkzaamheden concentreren zich op drie resultaatgebieden namelijk management IT-processen, functioneel applicatiebeheer en projecten. Je opereert op medior niveau en bent verantwoordelijk voor het beheren van IT-processen en bewaakt, stuurt, processen bij waar nodig. Samen met andere procesmanagers bewaak je het totale IT-proces van probleemaanmelding tot oplossing en escaleert waar nodig. Je werkt mee aan het optimaliseren van IT binnen de organisatie en vertaalt externe ontwikkeling naar interne IT. Verder werk je mee in diverse IT-projecten binnen de organisatie en met organisaties die deelnemen in de samenwerkingsketen. Je hebt contact met IT-leveranciers in het kader van de service level agreements. Je werkt zelfstandig en krijgt de ruimte om binnen kaders invulling te geven aan je werkzaamheden.

lees meer

Functie-eisen Dit ben jij
Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau, een passende opleiding en relevante werkervaring, in het bijzonder ITIL-procesmanagement. Je hebt ervaring met ITSM, incidentenmanagement en servicedeskwerkzaamheden en inzicht in beheersystemen van een IT-omgeving. Je werkt consequent, accuraat en documenteert op een correcte wijze. Als procesmanager ben je proactief en voorziet de organisatie van verbetervoorstellen. Verder denk je in mogelijkheden, ben je oplossingsgericht, vasthoudend en beschik je over een goede dosis humor. Je bent communicatief vaardig en straalt passie en plezier uit in je werk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving 'Water, we halen er samen alles uit!' Waterschapsbedrijf Limburg is een dochterbedrijf van Waterschap Limburg en zorgt op basis van de Toekomstvisie 2030 voor de realisatie van de transport en zuiveringstaak van afvalwater. Schoon water is niet vanzelfsprekend! Iedereen gebruikt dagelijks zo'n 130 liter water. Om te drinken, te douchen, het toilet door te spoelen, voor de afwas en de wasmachine. Ook bedrijven gebruiken en vervuilen water. Al dat water verdwijnt vervolgens in het riool. Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) transporteert het afvalwater van 500.000 Limburgse huishoudens en 30.000 bedrijven naar haar 17 rioolzuiveringsinstallaties. Na zuivering met de meest innovatieve en duurzame technieken geven we jaarlijks circa 150 miljoen m3 als schoon water terug aan beken en rivieren. Het restproduct - circa 100.000 ton zuiveringsslib - wordt gedroogd en hergebruikt als brandstof. Zo krijgen gezuiverd water én zuiveringsslib weer een nieuwe bestemming en wordt de natuurlijke kringloop gesloten.

Waterschapsbedrijf Limburg staat voor de uitdagende opdracht om de bedrijfsvoering te innoveren en te verduurzamen. Binnen de organisatie is procesgericht werken het centrale uitgangspunt. Daarbij ligt de kracht in het denken vanuit de samenhang van de werkzaamheden en processen. Vanuit het groeiperspectief 'Waterkracht' werkt Waterschapsbedrijf Limburg aan een organisatie-ontwikkelingstraject met de volgende doelstellingen:

- Het versterken van de executiekracht.
- Het versterken van de strategie- en innovatiekracht.
- Het versterken van de samenwerking in de waterketen.
- Een meer toekomstbestendige organisatie, flexibel en wendbaar.

Dat doen we samen met 165 collega’s, want de waarde zit in mensen. Onze kernwaarden zijn ondernemerschap, klantgerichtheid en vakmanschap. Het eindresultaat: duurzame winst voor mens en milieu.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.664 p/m

'Werken én blijven leren.' Afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 3.664 ,- bruto per maand exclusief IKB (salarisschaal 9, conform cao SAW) op fulltime basis. Waterschapsbedrijf Limburg heeft verder uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

lees meer

IT Procesmanager
Score: 7.8
Stemmen: 45

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Roermond