user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior Campagne Developer

Business Analist
Mediahuis Limburg
 • Mediahuis Limburg
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Wil jij meegroeien met Mediahuis Limburg, waar honderdduizenden Limburgers aan verbonden zijn, en helpen digitaal te versterken en uit te breiden? Lees dan snel verder!

Functie
Als Junior Campagne Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van datagestuurde digitale campagnes. Denk aan de technische ontwikkeling van campagnes ten behoeve van werving, retentie, lezersacties, enquêtes, partnercampagnes en online bezoek met als doel het activeren en/of intensiveren van klantrelaties. Je controleert de kwaliteit van benodigde data en draagt zorg voor een effectieve en efficiënte benadering van (potentiële) klanten. Als Junior Campagne Developer werk je op het Selligent platform, ook bekend als Selligent Marketing Cloud. Dit is één van de toonaangevende platformen op het gebied van Marketing Automation.

API en SOAP calls zijn termen waar je niet van schrikt. We dagen je uit om je technisch verder te ontwikkelen! Dat kan in Selligent zijn, maar wij werken we ook met andere tools zoals Umbraco.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
 • Je beschikt over een hbo-werk- en denkniveau.
 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van Informatica en/of Multimedia Design.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met JavaScript en HTML.
 • Kennis van Selligent en C# is een pre.
 • Je bent klantgericht, communicatief, zelfstandig en oplossingsgericht.
 • Je houdt van het snel en accuraat aanpakken van complexe vraagstukken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Mediahuis Limburg bereikt met haar nieuwsmerken De Limburger, VIA Limburg, WijLimburg en Limburgvac ruim 700.000 websitebezoekers, appgebruikers en krantenlezers en is daarmee het toonaangevende mediabedrijf in Limburg. De onderneming telt 275 medewerkers en heeft kantoren in Sittard en Roermond. Mediahuis Limburg maakt deel uit van de Belgisch-Nederlandse Mediahuis-groep. Haar zusterondernemingen in Nederland zijn Telegraaf Media Groep (TMG) en NRC Media.

Media Services
De afdeling Media Services van Mediahuis Limburg heeft een heldere ambitie: met het ondersteunen van de nieuwsmerken De Limburger, VIA Limburg, WijLimburg en Limburgvac de positie van Mediahuis Limburg als marktleider in Limburg behouden en waar mogelijk verder uitbouwen. De digitale ontwikkelingen in onze markten volgen elkaar snel op en dagen onze organisatie voortdurend uit om te blijven werken aan een optimale mix van mediaproducten voor haar lezers en adverteerders.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Mediahuis Limburg biedt je een mooie uitdaging bij een toonaangevend mediabedrijf met veel verantwoordelijkheid, creatieve inbreng en vrijheid in een sterk veranderende markt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf kunt ontwikkelen en dat je kunt groeien binnen je functie. Daarom bieden wij goede ondersteuning, een opleidingsplan en heb je een eigen opleidingsbudget. Met een prima salaris, een compleet arbeidsvoorwaardenpakket, jaarcontract met een 36-urige werkweek en volop ontwikkelingsmogelijkheden maken we het plaatje compleet.

lees meer

Junior Campagne Developer
Score: 7.0
Stemmen: 42

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Sittard