user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Functioneel Beheerder CRM

in Amersfoort

Vereniging Eigen Huis
  • Vereniging Eigen Huis
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Functieomschrijving Vereniging Eigen Huis zoekt een:

Functioneel Beheerder CRM

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 750.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en komt op voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Betrokken, deskundig en vasthoudend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten. Het digitaliseren van onze dienstverlening vordert snel, net als het faciliteren van interactie met en tussen onze (potentiële) leden.

Afdeling
De afdeling Marketingbeleid & Onderzoek levert markt- en ledeninzichten op basis van database-, web- en campagneanalyses, marktonderzoek en uiteenlopende (externe) databronnen als input voor diverse afdelingen ter verbetering van hun aanbod en ledenbenadering. Eén van de belangrijkste databronnen is CRM. De afdeling bestaat uit 5 analisten en 2 functioneel beheerders.

De functie
De Functioneel Beheerder CRM zorgt voor het optimaal functioneren van ons CRM systeem (Microsoft Dynamics) en marketing automationsystemen (Click Dimensions/SIM). Hij draagt bij aan de continuïteit van de systemen en heeft een ondersteunende rol voor de gebruikers. Informatiebehoeften weet hij te vertalen naar functionaliteiten gericht op het optimaal benutten van applicaties. De Functioneel Beheerder is de verbinding tussen de bedrijfsvoering en ICT. Hij vormt de schakel tussen gebruikers en applicatiebeheerder/ productmanager IT en/of leverancier.

De volgende taken behoren tot deze functie:
  • Gebruikersbeheer.
  • Wijzigingenbeheer.
  • Functionaliteitenbeheer.
  • Behoeftemanagement.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Je hebt hbo- werk- en -denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in vergelijkbare functie. Je hebt ervaring op het gebied van CRM-systemen, de administratieve organisatie, informatieanalyse methoden en -technieken, geautomatiseerde tools voor rapportage en analyse en het testen van systemen.

Je bent praktisch, hands-on, analytisch, oplossingsgericht en je baseert je op feiten.

Je kunt goed samenwerken met zowel interne afdelingen als externe partners in een omgeving met veel meningen en daarbij houd jij koers. Daarnaast ben je ondernemend, vernieuwend en resultaatgericht.

Enthousiast?
Enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? En wil je werken bij een dynamische vereniging met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website www.eigenhuis.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg