user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

TODION https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/2661/2417dc8af8570f274e6775d4d60496da/
Diepenhorstlaan 2
2288EW Rijswijk Zuid-Holland NL

TODION
Score: 9.1
Stemmen: 3

TODION

Diepenhorstlaan 2, Rijswijk

TODION

TODION is in 2005 opgericht en maakt een gezonde groei door en is in Nederland actief in het uitvoeren van ICT projecten, dit zowel in house als op locatie bij de klant. De markten die we bedienen liggen veelal in verkeer vervoer, telecom, energie en industriële automatiserings toepassingen. De opdrachtgevers bevinden zich o.a. in de overheid, semioverheid en in de profitmarkt.

Voor meer informatie neem een kijkje op onze website!

Werken bij TODION? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
6 vervulde ICT vacatures
Helpdeskmedewerker 1e lijn - Zuid Holland (vervuld)
TODION De afdeling ICT is onderdeel van het Facilitair Bedrijf. De afdeling bestaat uit een klein team van zes medewerkers. Als Helpdeskmedewerker 1e lijn werk je in een team ..
Functioneel applicatiebeheerder (1.0 fte) (Beheerder ICT 3) (vervuld)
TODION TODION is in 2005 opgericht en maakt een gezonde groei door en is in Nederland actief in het uitvoeren van ICT projecten, dit zowel in house als op locatie – bij de ..
Oracle Fusion Middleware Administrator - Haarlem (vervuld)
TODION Jij voelt je thuis in complexe Middleware omgevingen, vooral in de `servicebus'. Ook vind je het belangrijk om op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen. ..
Systeemontwikkelaar / System Developer - Nijmegen (vervuld)
TODION TODION is in 2005 opgericht en maakt een gezonde groei door en is in Nederland actief in het uitvoeren van ICT projecten, dit zowel in house als op locatie – bij de ..
Oracle Beheerder - Haarlem (vervuld)
TODION Functieomschrijving Als ervaren beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze complexe Middelware omgeving. Je bent breed ontwikkeld op het gebied van ..
Tridion developer - Haarlem (vervuld)
TODION Neem jij als developer de lead in onze projecten? Jij slaat de brug tussen business en IT. Business requirement vertaal je naar hapklare releases. Ook heb je oog voor de ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Rijswijk