Vacature Backend C# Dev - medische branche (C#, Winforms, Azure) - Dordrecht

Dordrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De focus van jouw werkzaamheden ligt op backend development met behulp van C#. Alle applicaties zijn geschreven in C#/Winforms, met daarachter een SQL Database. Het belangrijkste is dat jij C# beheerst op minimaal Medior niveau en ervaring hebt met Winforms (dat hoeft niet veel te zijn). Ervaring met ASP.NET, WPF, SQL en Azure is een pré. De applicaties waar je aan komt te werken zijn namelijk cloudbased. Alle producten staan in Azure of worden hier op korte termijn naartoe verplaatst.

Jouw werkzaamheden binnen deze organisatie zijn uiterst divers. Zo kan het zijn dat je de ene dag werkt aan een stand-alone applicatie waar een kleine klant specifiek om gevraagd heeft, terwijl je de volgende dag werkt aan software die gebruikt gaat worden door meerdere ketens met honderden gebruikers. Doordat je aan zowel maatwerkapplicaties als standaardproducten werkt, is er een hoge mate van diversiteit in jouw werkzaamheden. Je zult je hier dan ook niet snel gaan vervelen. Één van de huidige projecten waar jouw hulp hard bij nodig is, is het realiseren van tools waarmee gegevens uit diverse databases automatisch overgezet worden naar naar de database van dit bedrijf. Je gaat dus een conversie engine bouwen en onderhouden om de data van het bedrijf continu te updaten en gebruiken. Dit is een lang project waar jij het voortouw in zal nemen. Het bedrijf is dan ook op zoek naar iemand die zich echt voor lange tijd (jaren) aan de organisatie wil binden. 

Je werkt nauw samen met je collega's en jullie bekijken per project (of sprint) wie welke taken oppakt en hoe jullie het project zo goed mogelijk kunnen voltooien. Jij zal regelmatig de kartrekker zijn in projecten, zeker als het gaat om de backend. 

lees meer

Functie-eisen

- HBO werk-/denkniveau, een HBO diploma geniet de voorkeur;
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met C#;
- Je hebt ervaring met Winforms;
- Ervaring met ASP.NET, WPF, SQL en Azure is een pré;
- Indien je hier geen ervaring mee hebt wil je je er wel graag in verdiepen;
- Je vindt het leuk om in een klein team te werken en kunt goed omgaan met de vrijheid die je hier krijgt. 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

- Een goed salaris, dat afhankelijk is van je ervaring (€ 3.500 - € 4.600);
- De mogelijkheid om 32 of 40 uur te werken;
- Reiskostenvergoeding;
- Een goede pensioenregeling;
- Veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
- Een uitdagende functie in een hecht team.

Klinkt dit als de goede volgende stap in jouw carrière? Neem dan contact op met: 
Bob van der Zwan
0618988144
[email protected]


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Namens één van mijn betere klanten, gevestigd in de regio Dordrecht, ben ik op zoek naar een ervaren Backend C# Developer. Het gaat om een vast dienstverband voor de lange termijn bij een organisatie actief in de medische wereld. Dit betekent dat jij met jouw skills een steentje gaat bijdragen aan onze maatschappij. Hoe mooi is dat!?

Jouw nieuwe werkgever bestaat al zo'n 20 jaar en is een gevestigde naam in haar markt. Het is een financieel gezonde organisatie waar je veel ruimte krijgt om ideeën in te brengen en waar je op zowel persoonlijk als technisch vlak zonder twijfel gaat groeien. Je komt te werken aan een softwarepakket dat zich specifiek richt op het vergemakkelijken van processen voor een bepaalde groep artsen. Het softwarepakket zorgt dat alle zaken omtrent patiëntdocumentatie, agenda's voor de hele organisatie en het managen van de organisatie centraal geregeld worden. De producten die hier gebouwd worden, nemen in hoog tempo toe in populariteit. Dit betekent dat de organisatie hard groeit en zij zijn dan ook voornemens om binnen een jaar het aantal ontwikkelaars dat zij in dienst hebben te verdubbelen. 

Er is binnen het bedrijf sprake van een hele informele en gemoedelijke sfeer. In totaal werken hier zo'n 12 personen, waarvan ongeveer de helft als Developer. De Software Developers (1 Senior, 2 Medioren en 2 Junioren) en de andere medewerkers binnen het bedrijf werken onderling nauw samen. Er is sprake van korte lijnen en de medewerkerstevredenheid is erg hoog. Dit blijkt wel uit het feit dat het verloop van medewerkers ontzettend laag is.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Dordrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Dordrecht