Vacature Fullstack .NET Developer gezocht voor klein team in centrum - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De technieken waarmee gewerkt wordt zijn o.a. C#, SQL, Javascript, VueJS en Visual Basic. Heb je nog geen ervaring met al deze technieken? Geen probleem, dan ga je het hier leren. Het belangrijkste is dat jij gemotiveerd bent en het belangrijk vindt om jezelf technisch uit te blijven dagen. Je werkzaamheden zullen bestaan uit zowel het bouwen van nieuwe functies, als uit bugfixes en het doorvoeren van verbeteringen in de code. Je wordt uitgedaagd om actief mee te denken over mogelijke verbeteringen en de technische richting van de organisatie. Men houdt hier altijd de nieuwste ontwikkelingen binnen de wereld van software development in de gaten, zodat nieuwe technieken die nuttig zijn snel geïmplementeerd kunnen worden.

Kortom: Er ligt hier een technisch uitdagende functie voor je klaar waar je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen in een hecht en enthousiast team van collega's. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een HBO diploma in een relevante richting (Software Engineering, Informatica, Technische Informatica etc);
- Je hebt ervaring met C#;
- Ervaring met Javascript, VueJS, Visual Basic en SQL is een pré;
- Je vindt het leuk om te werken in een klein team.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier erg goed, zo kun je rekenen op een goed salaris dat afhankelijk is van je ervaring (€ 2.500 - € 4.500+) en goede secundaire voorwaarden. Uiteraard staat deze functie daarnaast prachtig op je CV en kun je hier op zowel persoonlijk als technisch vlak hard groeien, waarbij je salaris natuurlijk meegroeit. 

Klinkt dit als een goede eerste of volgende stap in jouw carrière en wil je graag solliciteren, of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met:
Bob van der Zwan
0618988144
[email protected]

Ik zorg dan dat je binnen een week met jouw nieuwe werkgever om de tafel zit!


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ben jij een HBO geschoolde .NET Developer en wil jij graag werken in een klein en hecht team in hartje Amsterdam, waarbij jij veel inspraak krijgt in je eigen werkzaamheden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Let op: Ontwikkelaars van alle niveaus worden uitgenodigd om te reageren! Zolang jij een gedreven ontwikkelaar bent die het leuk vindt om in een gezellige scale-up te werken aan een technische applicatie die de werkzaamheden van vele grote organisaties beïnvloedt, ben je welkom.

Mijn klant bouwt namelijk een applicatie waarmee klanten hun Microsoft Office producten eenvoudiger en sneller kunnen gebruiken. Grote multinationals in zowel binnen- als buitenland gebruiken deze applicatie om de werkzaamheden van hun medewerkers te vergemakkelijken. Inmiddels mag jouw potentieel nieuwe werkgever o.a. de grootste Nederlandse bedrijven tot haar klantportfolio rekenen. Benieuwd welke bedrijven dit zijn en hoe deze bedrijven de applicatie precies toepassen? Neem contact op en ik vertel je er graag meer over.

In totaal werken hier momenteel 9 personen, waarvan 3 samen verantwoordelijk zijn voor het verder uitbouwen en onderhouden van de applicatie. Jij wordt dus de vierde ontwikkelaar en gaat nauw samenwerken met je collega's om alle klanten wereldwijd nog efficiënter te kunnen laten werken. De sfeer in het bedrijf is ontzettend prettig en informeel. Iedereen werkt hard en is trots op de producten die hier gemaakt worden, maar iedereen houdt ook van gezelligheid. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam