Vacature PHP developer (Laravel/Symfony) voor diverse applicaties! - Pijnacker

Pijnacker

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In deze functie werk je met andere developers aan verschullende applicaties. Ze bouwen aan de Back-end met Laravel, Symfony en op de frontend doen ze dat met Angular. Verder werken ze hier volgens de Scrum methodiek en technieken als Doctrine, jQuery en MySQL. Ze zoeken iemand die al ervaring heeft met Laravel en/of Symfony. Je gaat bouwen aan diverse applicaties verschillen van grote. Zo zijn de projecten zeer divers en is de duur ook erg verschillend. Als developer zul je hier (als je dat leuk vindt) ook met klanten gaan schakelen om de behoefte in kaart te brengen. Voor jou betekent dat je een analytische blik moet hebben en een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt dus ook veel mogelijkheden om mee te denken over de invulling van het projecten en dat vervolgens om te zetten tot een werkend product. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde HBO diploma richting Software Engineer of Informatica;
- Je hebt minimaal 4 jaar back-end PHP ervaring;
- Je hebt ervaring met het bouwen van applicaties;
- Je hebt ervaring met Laravel en/of Symfony;
- Je bent communicatief vaardig;
- Je beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Deze organisatie kan jou goede arbeidsvoorwaarden bieden waaronder een stevig salaris, een goed startcontract, een mooie pensioensregeling en een dekkende reiskostenvergoeding. Verder is er een vakantiegeld regeling en zijn er nog een aantal andere leuke extra's. Het is een mooi standaard arbeidsvoorwaardenpakket met een aantal leuke uitbreidingen.

Interesse? Neem dan contact op met Ted Bronkhorst via telefoon op: 06 39 07 8 28 of via mail op: [email protected]! Ook kan je hem een Whatsapp bericht sturen waar hij direct op zal reageren. Hij zorgt er voor dat je in dezelfde week al op gesprek kunt gaan!


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Ted Bronkhorst of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een organisatie gevestigd ben ik op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring. In 20 jaar hebben zij zich ontwikkeld tot een full service bedrijf met verschillende specialismen. Zo houden ze zich bezig met infrastructuur, telefonie en applicatieontwikkeling. De organisatie bestaat uit 20 enthousiaste medewerkers die blij worden om klanten te helpen. Ze zijn hier gek op problemen omdat ze graag mensen helpen, door hun dienstverlenende karakter hebben ze in de jaren trouwe klanten opgebouwd. Hun klanten omschrijven hen dan ook als een sympathieke club waar geen probleem te gek is! Door de ICT brede expertise die ze hebben kunnen ze hun klanten dus ook ICT breed ondersteunen. Niet alleen voor de klant is dat prettig maar ook voor jou als developer is het prettig werken, want door de brede ondersteuning zijn de lijntjes erg kort naar je collega's. De sfeer kun je hier zeker wel omschrijven als erg prettig en zeer collegiaal. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures App Developer in Pijnacker Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Pijnacker