Vacature Backend C# Developer gezocht voor medische applicatie - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Backend C# Developer kom je terecht in het Scrumteam van deze organisatie, waar jij samen met een andere Backend Developer verantwoordelijk wordt voor (vanzelfsprekend) de hele Backend van de applicatie. Je werkt aan zowel onderhoud als uitbreiding van de applicatie. In deze wereld is continu innoveren ontzettend belangrijk, dus de applicatie wordt continu uitgebreid met nieuwe features. Deze worden geschreven in o.a. C#, XML, SQL en Javascript. Jouw kerntaak ligt natuurlijk bij C#. Verder krijg jij hier ook de kans om jezelf meer te verdiepen in software architectuur, want samen met de Lead Developer ga jij je hierover buigen. 

lees meer

Functie-eisen

- Minimaal HBO werk-/denkniveau;
- Minimaal twee jaar ervaring met C#;
- Goede kennis van Microsoft platformen (Windows Server, IIS);
- Ervaring met Scrum;
- Ervaring met CI/CD is een pré.

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier prima. Zo kun je rekenen op een bovengemiddeld salaris, reiskostenvergoeding, goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden en meer. Verder heb je de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur per week te werken.

Heb je interesse en wil je in aanmerking komen, of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Bob van der Zwan via 0618988144 of [email protected]!


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wil jij werken voor een organisatie die actief is in de branche van medische applicaties? En ben jij een Backend C# Developer met minimaal 2 jaar ervaring? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Je komt terecht in een team van zo'n 30 man sterk, waarvan ongeveer de helft op de IT afdeling werkt. Deze afdeling bestaat uit o.a. Developers, Data Scientisten/Specialisten en Designers. De gemiddelde leeftijd is laag (rond de 33) en de werknemerstevredenheid is hoog. Iedereen is trots op wat hier gemaakt wordt en iedereen zet zich elke dag in voor een gezondere samenleving. Iedereen werkt hier namelijk samen aan het bouwen van een applicatie die gebruikt kan worden voor het diagnostiseren van ziektes in een vroeg stadium. Deze applicaties wordt zowel particulier, als door bedrijven in het kader van werknemersvitaliteit gebruikt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures App Developer in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam