Vacature C#/ASP.NET/MVC - tot € 4500 + 13e maand - 27 vakantiedagen - Rotterdam

Rotterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De focus van jouw werkzaamheden zal liggen op, samen met je collega's, het verder uitbouwen van het softwarepakket van jouw nieuwe werkgever. De technieken waarmee dit pakket gebouwd is zijn voornamelijk C#, ASP.NET, MVC, .NET Webservices met daarachter een complexe en uitgebreide SQL Server database. Daarbij is er binnen deze organisatie altijd ruimte voor de implementatie van nieuwe technieken. De ideale kandidaat is dan ook iemand die altijd op de hoogte is van de ontwikkelingen in .NET land, weet welke technieken interessant zijn voor de organisatie, deze actief aandraagt en tot slot het voortouw neemt in de implementatie hiervan.

Op een gemiddelde dag houd jij je bezig met verschillende aspecten van software development. Je werkt volgens een duidelijk planning en uiteraard werk je nauw samen met je collega's. De dag begint met het inventariseren van de behoeften vanuit je collega's/eindgebruikers. Wat zijn verbeterpunten? Wat zouden zij graag toegevoegd zien? Vervolgens gaan jij en je collega's van de ontwikkelafdeling brainstormen over hoe jullie de wensen gaan vertalen naar resultaat. Jullie komen samen tot een oplossing en maken samen en duidelijke planning, waarin naar voren komt wie wat gaat doen en in welk tijdsbestek. Uiteraard krijg je gedurende de dag ook regelmatig te maken met problemen die per direct moeten worden opgelost. Dit houdt het werk divers en uitdagend. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt ruime ervaring met C#, ASP.NET, MVC en SQL (Server);
- Je hebt ervaring met Javascript;
- Je werkt graag Fullstack;
- Je hebt minimaal HBO werk-/denkniveau;
- Je kunt zowel in groepsverband als zelfstandig uitstekend werken;
- Je bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen .NET;
- Je bent proactief en niet bang het voortouw te nemen indien nodig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

- Een goed salaris inclusief 13e maand;
- Reiskostenvergoeding;
- Een goede pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
- Veel ruimte voor ontwikkeling en verder leren (10% van je tijd!);
- Dagelijks vers eten op kantoor;
- 27 vakantiedagen;
- Een geweldige en verantwoordelijke functie in een gezellig team.

Klinkt dit als de perfecte volgende stap in jouw carrière, of wil je nog wat aanvullende informatie? Neem dan contact op met:

Bob van der Zwan
0618988144
[email protected]


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Mijn opdrachtgever is gevestigd in Rotterdam, in een prachtig pand op slechts vijf minuten lopen van de Erasmusbrug. Deze organisatie richt zich op het bouwen van payrollsystemen, waarmee alles omtrent salarishuishouding en facturatie voor eindklanten geregeld wordt. In totaal werken er ruim 50 gemotiveerde collega's bij deze organisatie, waarvan er 10 samen de ontwikkelafdeling vormen. In verband met aanhoudende groei van de organisatie ben jij, een ervaren Software Developer die uitstekend kan werken met C#, ASP.NET en MVC, hard nodig.

Het softwarepakket van de organisatie is volledig intern gebouwd en in eigen beheer. Wat het werken hier zo uniek maakt, is dat jouw collega's (die niet op de IT afdeling werken) de eindgebruikers van het pakket zijn. Zij regelen namelijk alle zaken in het systeem voor de eindklant, veelal detachering-en uitzendbureaus. Doordat jouw collega's de directe gebruikers zijn, sta je heel dicht bij de personen die met het door jou gebouwde pakket moeten werken. Dit resulteert erin dat aanpassingen en verbeterpunten in hoog tempo opgemerkt, gecommuniceerd en doorgevoerd kunnen worden. 

Organisatiebreed staan er drie kernwaarden centraal, die door iedereen worden nageleefd. Dit resulteert in een uiterst prettige en informele werksfeer: 
- Een positieve werkhouding, iedereen gelooft in het product en samenwerking;
- Sociale vaardigheden en oprechte interesse in je collega's;
- Loyaliteit, vertrouwen en enthousiasme richting de producten en organisatie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ASP .NET Developer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam