Vacature Junior Java Developers gezocht! - Apeldoorn

Apeldoorn

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je zal hier bij verschillende opdrachtgevers gaan werken aan complexe projecten waarbij er veel gevraagd gaat worden van je technische inzicht. Als je echt  beter wilt worden als Javaan dan zit je hier op de juiste plek, als Java Ontwikkelaar word je hier namelijk intern opgeleid en zal je verdere framework kennis mogen opdoen, een ideale functie dus wanneer je graag met Java aan de slag wilt gaan en veel wilt leren. Ervaring met Spring is een wens vanuit de organisatie aangezien ze hier zelf veel mee werken. Frameworks als Hibernate en PLAY leren ze je graag aan.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
- Je hebt ervaring met Java;
- Je hebt ervaring met frameworks zoals Spring Framework en bij voorkeur ook Hibernate en PLAY;
- Je bent communicatief en analytisch sterk;
- Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Uitstekend salaris.
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier uitstekend zoals het salaris, de flexibiliteit, opleidingsmogelijkheden en secundaire voorwaarden als een OV vergoeding of mogelijkheid tot een lease auto.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Patrick Beyer.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant in de buurt van Apeldoorn ben ik opzoek naar Junior Java Ontwikkelaars. Hiervoor zoek ik young professionals die tijdens hun studie ervaring hebben mogen opdoen met Java en er wellicht ook al wat werkervaring mee hebben. 

Mijn klant heeft al jarenlange ervaring op het gebied van Java en wil als organisaties graag verder groeien. Daarom hebben zij besloten om het team uit te breiden zodat ze ook hun externe klanten optimaal kunnen bedienen. Voorheen werkte ze hier alleen op interne basis aan hun eigen producten, maar nu ga je dus ook bij externe opdrachtgevers aan de slag waarbij rekening zal worden gehouden met de reistijd. Zo zal er worden gestreefd naar maximaal een uur reizen en gaan de opdrachten altijd in overleg met de werknemers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Apeldoorn