Vacature Interne Data Engineer job! (Google Cloud, Kafta, Docker) - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Om de klant optimaal te bedienen moet hier de data vanuit alle invalshoeken goed worden geanalyseerd en worden ingezet. Je werkt hier dan ook veel met menselijke data en daar zijn zij wereldwijd baanbrekend mee. Het platform waarin je werkt is geschreven in react.js en daarnaast GraphQL en Kubernetes voor de infrastructuur. Zelf zal je veelal werken met Python, SQL, Google Cloud Platform, Kafta en Docker.

Het gaat hier om een fulltime functie waarbij je mag werken in een zeer sterk gedreven internationaal team. Je werkt hier in duo`s, hebt dagelijks evaluaties en regelmatig teammeetings. Dit zorgt ervoor dat jij controle en overzicht houdt over je werkzaamheden en die van jouw collega`s. Een prettige bijkomstigheid is de mogelijkheid tot flexibel starten.

lees meer

Functie-eisen - Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting Wiskunde/Statistiek, Natuurkunde en/of Computer Science;
- Je bent Analytisch creatief en zoekt buiten de gebaande paden;
- Programmeer skills in Python, R, met SQL en relationele databases;
- Als je met Pandas en Scikit-learn kan werken dan is dat mooi meegenomen;
- Je gaat hier in de cloud werken, dus het is een pré dat je kan werken met Google Cloud Platform, Kafta of Docker;
- Je werkt graag in een team.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Werk jij als Data Engineer graag in de Cloud? Dan is deze interne job in de regio Utrecht voor jou zeer interessant! Dit is een van de snelstgroeiende analysebedrijven ter wereld in zijn segment en is een toonaangevende leverancier van gegevensintelligentie voor haar eindklanten. Deze eindklanten bevinden zich in een specifiek segment waarbij de organisatie ook internationaal opereert. Welk segment dit is? Dat vertel ik je graag in een persoonlijk gesprek en het zal je naar alle waarschijnlijkheid zeer positief verassen. Het team waarin jij komt te werken bestaat onder andere uit specialisten in Artificial Intelligence en data analyses. De organisatie is te omschrijven als plat, modern en casual. Je kunt hier vrijuit sparren met jouw collega`s, waarbij dan ook veel kennis binnen Artificial Intelligence en Machine Learning aanwezig is binnen het bedrijf. Het pand is centraal gelegen, zeer goed bereikbaar met zowel auto als ov en erg tof ingericht.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een goed marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring.
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Zij bieden jou een hele toffe data gedreven baan binnen een prachtig segment. Daarnaast krijg je snel uitzicht op een vaste aanstelling, ruim voldoende vakantiedagen, laptop van de zaak, trainingbudget en meer...

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Patrick Beyer.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Engineer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht