Vacature System .NET Developer en duurzaam bezig zijn! - Delft

Delft

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je komt te werken in een leuk en gezellig team van ongeveer 4 developers. Zelf ben ik hier geweest en de sfeer is er aangenaam en daar is niks van gelogen. Je loopt door een creatief vormgegeven pand omhoog naar de tweede verdieping waar de developers programmeren. Thuiswerken is op bepaalde momenten ook gewoon mogelijk en verder is er veel te regelen voor de individuele medewerker.

Als ervaren developer kom je hier weer compleet nieuwe dingen tegen. Je gaat werken aan een groot op duurzaamheid gericht softwaresysteem met allerlei geïmplementeerde database koppelingen, geïntegreerde (web)applicaties en mobiele applicaties. Je bouwt verder aan deze geavanceerde applicatie en zorgt voor beveiliging, functionaliteit, je implementeert klanten van de vraag (functionele ontwerpen en tilt de software naar een hoger plan.

Het is voor deze functie van belang dat je in ieder geval goed ervaren bent met C# en ASP.NET. De rest komt vanzelf!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau;
- Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO/WO ICT opleiding;
- Je hebt tenminste 5 jaar ervaring met C# en ASP.NET Development;
- Je hebt kennis van en ervaring met HTML, JavaScript;
- Je hebt kennis van of ervaring met DNN of soortgelijke technieken;
- Je bent een zelfstandige developer, proactief en passie voor development.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Het bedrijf ademt duurzaamheid en is gericht op het maken van specifieke software systemen voor voornamelijk de zakelijke markt. De software is ook weer volledig gericht op duurzaamheid en is bedoeld voor bedrijven niet alleen in binnenland maar ook buitenland. Je komt te werken in een vreemde organisatie. Vreemd omdat het totaal anders is dan een standaard bedrijf. Vreemd hoeft niet altijd negatief te zijn, zeker niet. Je komt te werken in een groot kantoor die compleet duurzaam is ingericht en alles wordt gerecycled.Jouw koffiebekertjes worden aan het einde van de dag bijvoorbeeld opgehaald om vervolgens gerecycled te worden. In alle kleine dingen wordt duurzaamheid doorgevoerd en dat maakt het werken hier behoorlijk bijzonder en geeft je een goed gevoel. De interne mentaliteit is belangrijk voor de externe uitdraging.Heb jij iets met duurzaamheid? Heb jij iets met groene stroom? Wil jij iets kunnen betekenen voor een betere wereld? Dan zit je hier als C# System Developer op de juiste plek.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De beloning voor je harde werken zie je zeker terug in de arbeidsvoorwaarden. Het bedrijf is zeer goed voor zijn werknemers.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Delft