Vacature Backend Developer met AI en ML in hartje Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In deze Backend Python developers rol waar je tevens ook met Artificial Intelligence, Machine Learning, Data Engineering, Cloud en een beetje met Data Science bezig bent zal je veel verantwoordelijkheid dragen. 

Voor kandidaten die op zoek zijn naar afwisseling kunnen ze je hier een mooie kans bieden. Je zult niet aan 1 enkel product werken. Ze werken in agile en in sprint, zodat jij ook korte termijn resultaten zal gaan zien. Je werkt wel echt in een team, dus dit moet je ook liggen.

Je werkt samen met andere Artificial Intelligence developers (binnen Python), waarbij het schrijven van API's ook ontzettend belangrijk is. Je zal nieuwe systemen gaan bouwen.

Je bouwt iets dat direct impact heeft op de fileproblemen die wij momenteel kennen. Je zal op die manier echt iets gaan bijdragen in de maatschappij. Jij gaat impact maken!

We zoeken hier een zelfverzekerde en enthousiaste technologie-geek met die graag in teamverband werkt. Daarnaast lunch je graag (gratis en geheel verzorgd) samen met je collega`s, doe je een drankje op de vrijdagmiddag en vind je het tof om regelmatig een bedrijfsuitje te doen! Dit is niet alleen een werkplek, je zal je hier ook heel snel thuis gaan voelen!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een afgeronde opleiding Bachelor/Master in Informatica, Technische Informatica, Business Information Management, Econometrie, Wiskunde of soortgelijke;
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als BigData Engineer, Machine Learning Developer, Computer Vision Engineer, Backend Python Developer of als Data Scientist;
- Je kunt werken met Machine Learning tooling;
- API's;
- Backend Python development en Numpy, Pandas, Keras, Flask, Sci-kit Learn, Pycharm of andere packages binnen Python;
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
- Je kan gestructureerd werken, volgens plan.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Mijn klant is een snelgroeiend bedrijf dat zich focust op mobilteitsoplossingen en gaat haar kantoor nog voor het einde van het jaar verhuizen naar Utrecht. Ze kijken hier naar mogelijkheden om fileproblemen tegen te gaan. 80-90% van de files bestaat uit woon-werkverkeer. Zij focussen zich dan ook op bedrijven, waarvoor zij platform ontwikkelen voor mobiliteitsoplossingen. Smartparking is hier een voorbeeld van. Het is echt een heel tof energiek bedrijf met veel ambities. Zo willen zij op termijn hun producten/diensten elders in Europa aanbieden. De industrie waar zij in opereren is ontzettend data gevoed waarbij ze graag direct bijdragen door waarde toe te voegen! Je zult dan ook direct resultaten zien van jouw werk. Ze zijn opzoek naar een echte teamplayer! Ze werken hier nu met ongeveer 15FTE waarvan 8 FTE technisch onderlegd. De technische onderlegde afdeling werkt op een eigen locatie, zodat jij je helemaal kan focussen in hetgeen waar jij goed in bent. Ze bestaan ruimschoots drie jaar echter kom je wel in een start-up cultuur terecht en dat moet iets zijn wat ben je past. Je hebt wel directe impact op de producten die je maakt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier echt super geregeld. Je krijgt een top loon, vrije dagen, een Apple laptop, trainingsbudget,doorleren in talen, pensioenregeling en daarnaast kan je doorgroeien tot CTO. Heb je trouwens lunch voorkeuren wegens een allergie of ben je vegetariër? Zij houden rekening met jou!
En natuurlijk...... een heel tof team!

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Patrick Beyer.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht