Vacature Interne functie: Junior/Medior Data Engineer in jong team!

Vacature Nieuwegein

Data Engineer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Data Engineer ga jij de kwaliteit bewaken van de enorme hoeveelheid data die er in hun databases te vinden is. Het gaat om zo’n 1300 leveranciers en dan zijn er ook nog alle winkels die data vergaren. Denk hierbij aan bestellingen, orders, inkoopopdrachten maar ook maten en kleuren. Jij voert kwaliteitscontroles uit en spoort fouten op en verbetert de data. Je bent handig met data tabellen en tools. Je bent daarbij gedreven om kwaliteit te leveren.

Je komt in een leuk team terecht van 6 collega’s en 1 teamleider, allen tussen de 25 en 35 jaar oud. Je zit met zijn alle op de kamer wat ervoor zorgt dat er ook genoeg fun op de werkvloer is. Er wordt onderling ook veel samengewerkt. Je werkt voornamelijk intern maar het kan voorkomen dat je met het uitrollen van nieuwe projecten langsgaat bij (potentiële) leveranciers. Je gaat dan bijvoorbeeld alle data van hun inbrengen, de applicatie voorbereiden en testen. Ook ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technische vraagstukken van klanten die de supportafdeling van de organisatie niet kan oplossen. Dit doe je ook samen met je team.

lees meer

Functie-eisen – HBO werk en denkniveau;
– Ervaring met data tabellen (bijv. SQL, R, Python);
– Klant- en kwaliteitsgericht;
– Teamplayer;
– Gemotiveerd om veel te leren in een korte tijd.
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor een organisatie gevestigd in de regio Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior / Medior Data Engineer die de kwaliteit gaat bewaken van hun grote databases.De organisatie is actief in de retailbranche en bouwt een handige Windows applicatie voor hun klanten. Met behulp van deze applicatie kunnen winkeliers (zowel offline winkels als webshops) hun dagelijkse gang van zaken op de meeste efficiënte manier regelen. Binnen de cloud-based applicatie kunnen zij bijvoorbeeld hun verkopen, marketing en CRM gerelateerd zaken vastleggen en beheren.Daarnaast worden met dit softwarepakket bijvoorbeeld trends en ontwikkelingen gevolgd, afgestemd op alle aspecten die van belang zijn voor iedere afzonderlijke afnemer. Klanten halen dus niet alleen een systeem in huis waarmee zij makkelijker kunnen werken en waarin zij praktisch hun hele onderneming kunnen beheren, maar ook een systeem dat automatisch in kan spelen op bijvoorbeeld trends en ontwikkelingen en waarmee de ondernemer zijn winst dus significant kan vergroten.Deze nieuwe stijl van IT toepassingen binnen de retail/transport is volledig online benaderbaar en beheersbaar waardoor je waar ook ter wereld inzicht hebt in de cijfers.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

- Een heel goed salaris; afhankelijk van je ervaring
Overige info Arbeidsvoorwaarden
- Laptop en telefoon van de zaak;
- 8% vakantiegeld en een prestatieafhankelijke bonus;
- Elke maand een gezellig teamuitje;
- Een fantastische werkomgeving, bij een fantastisch bedrijf, met een fantastisch groeipad!

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Nieuwegein