Vacature Fulltime .NET Developer gezocht!

Vacature Den Haag

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In deze functie kom je te werken in een klein maar groeiend team van ervaren .NET software developers. Omdat het team nu nog vrij klein is, word je al meteen het diepe in gegooid en krijg je veel verantwoordelijkheid. Je wordt op alle vlakken ingezet en je zult gaan werken met vele ontwikkeltechnieken. De applicaties worden gemaakt in C# en ASP.NET. Daarnaast maak je gebruik van vele andere tools en technieken.

Op een willekeurige werkdag bouw jij aan de back-end, aan de front-end, ontwikkel je een web applicatie, onderhoud je de bestaande applicaties en houd jij je ook bezig met de software architectuur. Je hebt regelmatig overleg met de ICT Manager om na te denken over toekomstige aanpassingen in de software. Indien jij vindt dat bepaalde functionaliteit anders geprogrammeerd moet worden, dan mag je daar ook meteen mee aan de slag.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO/WO opleiding Informatica of soortgelijke;
- Je ben Fullstack inzetbaar;
- Je kunt zelfstandig goed aan de slag;
- Je vindt het niet erg om af en toe de klant te woord te staan;
- Je schrijft clean code;
- Je bent analytisch sterk;
- Je hebt een conceptueel sterk denkvermogen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Mijn klant is een professioneel bedrijf gericht op financiële dienstverlening voor organisaties in geheel Nederland. Middels .NET software kunnen bedrijven bepaalde contracten met hun eindklanten gemakkelijk regelen in een online omgeving. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan software voor leasebedrijven om de kredietwaardigheid van een persoon in te kunnen schatten.De software wordt voor ieder bedrijf weer net even anders gemaakt, ook omdat klanten vaak specifieke wensen hebben. Als software developer .NET ben je hier dus continu bezig met veranderlijke software die met de dag kan veranderen. Er worden zowel desktop als web applicaties gecreëerd.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Prima salaris met groeipad
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Het bedrijf biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaarden zullen snel veranderen in je voordeel, aangezien er nieuwe arbeidsvoorwaarden opgesteld zullen worden. Deze zullen zeker niet slecht zijn! Je moet onder andere denken aan een goed reiskostenvergoeding, pensioensregeling, kortingen op bedrijfsgerelateerde zaken, leuke personeelsuitjes en een prima salaris met groeipad.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag