Vacature .NET Developer gezocht voor beste consultancypartij van NL - Den Haag

Den Haag

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Consultant voor deze partij kom je terecht in een hecht team van slimme koppen. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerkapplicaties voor de eindklanten. Dit doe je soms op locatie bij de klant, maar soms ook vanuit het kantoor in Den Haag. Je zal veelal in Scrumverband werken. Omdat het altijd om maatwerkapplicaties gaat, hoef je niet bang te zijn dat je hier in een geestdodend ritme terecht gaat komen. Elke dag is anders en elke dag is een uitdaging. 

Bovendien doe je dit ook nog eens altijd met de nieuwste technieken. Jouw nieuwe werkgever focust zich op het ontwikkelen met .NET, omdat zij dit simpelweg als de mooiste en meest efficiënte taal zien. Opdrachten waarbij gewerkt moet worden met PHP worden bijvoorbeeld geweerd. Jij zal onder andere aan de slag gaan met C#, ASP.NET, .NET Core, ASP.NET Core, WEP API's, Typescript, Visual Studio, MVC en veel van de producten zullen in de Azure Cloud geschreven worden. 

Verder heb jij als medewerker van dit bedrijf altijd de hoogste prioriteit. Je komt hier nooit stil te staan in je ontwikkeling en krijgt ongekend veel ruimte om je te specialiseren, door te groeien of juist je kennis te verbreden. Samen met jou wordt bepaald waar jij over een aantal jaren wil staan in je carrière, zodat jullie samen naar deze stip op de horizon toe kunnen werken. Uiteraard krijg je ook nog uitgebreid de ruimte om de opleidingen en certificeringen te halen die je hier voor nodig hebt.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt HBO werk-/denkniveau;
- Je bent uit consultancy hout gesneden en communicatief sterk;
- Je wil jezelf altijd verder ontwikkelen en het beste uit jezelf halen;
- Je hebt ervaring met .NET Development (of dit nou op Junior, Medior of Senior niveau is, als .NETter ben je welkom!)
- Je vindt het leuk om bij klanten langs te gaan;
- Je ben woonachtig in Zuid-Holland.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Mijn klant is een bedrijf dat zich richt op consultancy in de IT wereld, met vestigingen door heel Nederland. Deze vacature staat specifiek uit bij de vestiging in Den Haag. Zij zijn gevestigd op een goed bereikbare locatie in een mooi pand. In de afgelopen 12 jaar hebben zij zich ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende softwarebedrijven van ons land.Hier werken de beste van de beste Ontwikkelaars, Testers en andere ITers in teams voor de tofste opdrachtgevers in Nederland. In totaal telt dit bedrijf bijna 100 medewerkers. Samen bouwen zij software die ervoor zorgt dat bedrijfsprocessen optimaal verlopen bij de eindklant. Wil jij hier ook deel van uitmaken?

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

- Een heel riant salaris;
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Uiteraard worden de Consultants van dit bedrijf goed beloond voor hun verdiensten. Jouw nieuwe werkgever beseft zich namelijk als geen ander dat blije Consultants zorgen voor blije klanten. 

Je kunt hier dan ook rekenen op:
- Uitgebreide opleidingsmogelijkheden;
- Een overwerkregeling;
- Een pensioen waar je zelf niets aan bij hoeft te dragen;
- Een leaseauto;
- The sky is the limit als het gaat om doorgroeimogelijkheden!

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag