Vacature Junior .NET software talent gezocht!

Vacature Bodegraven

.NET Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je gaat aan de slag met vernieuwende software die ter vervanging dienen van bestaande, oude software. Creativiteit staat centraal aangezien je zelf bepaalde .NET toolsets mag gebruiken om de applicaties te creëren. De ontwikkelwijze staat dus niet vast en dat maakt de functie juist heel erg leuk. Veel developers leren zichzelf een kunstje aan en automatiseren hun werk. Hier staat automatisering weliswaar centraal, maar nieuwe technieken gebruiken om slimme oplossingen te bouwen wordt keihard aangemoedigd!

Je maakt prachtige softwareproducten met mooie designs en een uitstekende back-end die snel reageert. Dit doe je samen met diverse developers, consultants en klanten.

lees meer

Functie-eisen - Je bent HBO/WO afgestudeerd met IT diploma;
- Je kan overweg met Visual Studio, C#, ASP.NET, HTML5, CSS3, jQuery, SQL;
- Je hoeft geen werkervaring te hebben, maar is wel gewenst;
- Je houdt van nieuw apparatuur en nieuwe software tools;
- Je hebt de ambitie om meer te betekenen voor een organisatie dan alleen programmeren;
- Je bent een creatief persoon en kan goede oplossingen bedenken;

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Informeel is het credo hier! Werktijden zijn flexibel en gezelligheid heerst op de ontwikkelafdelingen. Mensen gaan met plezier naar Bodegraven toe om eens flink de code in te duiken samen met de collega's. De afgelopen drie jaar is het bedrijf snel gegroeid naar 20 medewerkers en er is nog genoeg ruimte voor groei. Het bedrijf is namelijk net verhuisd naar Bodegraven om in een nieuw pand te kunnen ontwikkelen.Je komt te werken in een bedrijf gericht op software ontwikkeling, sales, consultancy en marketing. Ze hebben allerlei klanten en helpen die klanten om gegevens te visualiseren middels simpele software solutions.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn hier voor een junior boven marktconform. Je begint met een riant salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Persoonlijke groei staat centraal. Je wordt goed begeleid en krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Het team blijft altijd bij met de laatste technieken middels online cursussen en trainingsdagen.

Vraag de recruiter van CareerValue voor details over de  arbeidsvoorwaarden! Een tipje van de sluier: thuis werken, flexibel beginnen, riante reiskostenvergoeding.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Bodegraven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Bodegraven