Vacature Meedenkende BI Consultant binnen de juridische sector!

Vacature Breda

BI Consultant
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Binnen deze organisatie zal je aan de slag gaan als BI Consultant. Je zult voornamelijk werken met Jaspersoft Studio en MS Excel. Binnen deze functie is het dan ook niet zo dat je aan de slag zult gaan met heel veel technische tools.  Je zult je voornamelijk focussen op simpele tools waarbij jouw kennis, ervaring en vermogen tot meedenken moet leiden tot verbeterde prestaties bij klanten. Zoek je een functie waarbij je veel trainingen krijgt en constant met nieuwe technieken aan de slag gaat, dan is dit mogelijk minder interessant voor je. 

lees meer

Functie-eisen – Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een functie waarin je rapportages bouwt en analyses maakt;
– Je kunt proactief meedenken en je bent gemotiveerd om je kennis binnen de juridische sector uit te bouwen;
– Je hebt affiniteit met financiële data;
– Je hebt ruime kennis van SQL;
– Je hebt ruime kennis van Excel en je durft het aan om gebruik te maken van VBA;
– Je zult voornamelijk werken vanuit de standplaatsen in de buurt van Breda en Gouda maar bent bereid indien nodig ook op andere locaties aanwezig te zijn. 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Ben jij een BI Consultant die van focus houdt in werkzaamheden? Ben jij een BI Consultant die graag meedenkt en zijn/haar visie deelt? Ben jij communicatief sterk en heb jij affiniteit met financiële data? Zoek dan niet verder, want je zit hier perfect! Deze organisatie helpt klanten uit de juridische sector om middels software hun prestaties te verbeteren. Dit doe je door jouw kennis en ervaring te gebruiken om managementrapportages direct aan de eindklant te leveren. Hierbij is het van belang dat je proactief meedenkt en het totaal kan overzien. Je komt te werken in een organisatie waarbij jouw bijdrage en visie oprecht gewaardeerd worden. Sterker nog, je wordt extra beloond als je nieuwe klanten aandraagt! Daarnaast krijg je voldoende ruimte om zelfstandig te werken binnen een platte, informele setting.  

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed! Je zult een goede salaris ontvangen met reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen. Daarnaast lunch je elke dag gezamenlijk met je collega’s en wordt je extra beloond bij het aandragen van nieuwe klanten.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Breda