Vacature Data Scientist en jezelf razendsnel ontwikkelen

Vacature Amsterdam

Data Scientist
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Hier ga je als Data Scientist aan de slag met de integratie van off- en online databronnen bij prachtige klanten, bouw je prachtige voorspellende modellen voor bijvoorbeeld (Non-) profit organisaties. Maak je gebruik van R, Python, verschillende packages binnen bijvoorbeeld Machine Learning en ga je ook met Scala aan de slag. Eigenlijk is niks je te gek en wil je als Data Scientist met verschillende talen, tooling en technieken aan de slag om ervoor te zorgen dat je voorziet in de behoefte van de klant!

Je werkt hier in multi-disciplinaire teams met collega's voor en bij klanten. Je bent sterk analytisch, wiskundig en je geeft ook graag advies en uitleg aan je collega's. Zo zorgen jullie er samen voor om naar de volgende stap te gaan. Je bent als Data Scientist zelfverzekerd en zoekt dingen uit!

Als Data Scientist werk je graag met ongestructureerde BigData, zet je data om naar bruikbare inzichten, je bent graag bezig met statische stukken te modelleren en de oplossing te implementeren en kun je complexe zaken ook in jip en janneke taal vertalen. 

lees meer

Functie-eisen - Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting Wiskunde/Statistiek, Natuurkunde en/of Computer Science;
- Je hebt verstand van en ervaring met Python, R, Matlab, Rapid Miner, Julia, Spark en/of Scala;
- Je kunt werken met Machine Learning tooling;
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
- Je hebt oog voor detail en bent analytisch ingesteld;
- Minimaal 1 jaar ervaring als Data Scientist.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Onze klant heeft enkel Data Driven mensen in dienst en zoekt dit ook in jou! Hier werken specialisten op het gebied van Data Analytics, User Experience, Data Science & Data Engineering. Ze helpen organisaties om Data Driven te werken. Ze geven hun klanten advies om de juiste (marketing)strategie te voeren. Ze zoeken hier consultants die continu een uitdaging willen aangaan en dit samen willen doen met een team dat met zijn allen op een lijn zit. Ben jij een Data Scientist en zoek je een Consultantrol? Wil je graag in meerdere keukens kijken? Meer ervaring op doen? Wil je onderdeel zijn van een hecht team? Dan zit je hier op de juiste plek!Deze klant besteed veel aandacht aan zijn werknemers en wil dat jij je continu blijft ontwikkelen. Je ontwikkelt hier continu je kennis, middels trainingen waardoor jij je persoonlijk blijft ontwikkelen. Je komt te werken in een mooie omgeving in Amsterdam. Wat ook erg leuk is, de Vrijdag Middag Borrels op de Amsterdamse grachten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, auto van de zaak, certificaten behalen en een pensioenregeling.
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam