Vacature Junior / Medior / Senior Data Consultant (70% kantoor, 30% klant)

Vacature Utrecht

Consultant
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ze zijn op zoek naar meerdere Data Consultants (Junior/Medior/Senior). Je bent verantwoordelijk voor het bouwen van oplossingen en het verschaffen van inzichten op basis van data in het Online Data Platform. Jij bent de verbindende factor van hun klanten tussen website en marketing en je neemt deel aan innovatieve projecten. Je zal gaan meewerken aan het uitbouwen van hun eigen ontwikkelde BI oplossingen en ervoor zorgen dat klanten hiermee succesvol zijn. Je ontwikkelt rapportages en dashboards aan de hand van klantbehoeften. Je maakt gebruik van moderne analytics en systemen. Doordat jij de historische- en actuele klantgedrag vastlegt ben je in staat om de klant een volledige Online Customer Intelligence 360-degree view te bieden.

Het gaat hier om een functie waarbij je deels op kantoor en deels bij de klant werkt. Respectievelijk 70/30.

lees meer

Functie-eisen Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring in het werken met verschillende BI Tools, kennis van databases en/of Big Data Systemen. Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om met stakeholders te praten. Indien je ook nog bereid bent een enkele keer een leuke internationale business trip te maken zit je hier zeker op je plek.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De organisatie is dé expert in online data. Ze helpen klanten met het verzamelen van real-time gegevens en hoe ze met die informatie, aanbiedingen en services kunnen omgaan. Alle interacties op alle digitale klantcontacten worden gemeten zodat organisaties dichterbij hun klanten worden gebracht. Ze richten zich voornamelijk op bedrijven die door middel van marketing hun klanten op de meest verfijnde manier willen begrijpen. Mijn klant helpt organisaties met het bouwen van een Customer Data Platform waarin alle beschikbare informatie over interactie van elk contactpunt en kanaal wordt gecombineerd, wat betere inzichten geeft. Afscherming en beveiliging spelen daarbij ook een hele belangrijke rol.De ontwikkelingen op het gebied van data-integration en – warehousing gaan snel, door hun gepatenteerde manier van data ontsluiten zijn ze pioniers in de branche.De organisatie is een jong en kennisintensief bedrijf waar veel technische uitdaging is. Er heerst een sterk gevoel van collegialiteit en gezelligheid. Ze zitten in een prachtig kantoor die heel ruimtelijk oogt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
Goede marktconform arbeidsvoorwaarden bij een kennisintensief, groeiend bedrijf. Benieuwd naar de arbeidsvoorwaarden?
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht