Vacature Medior ondernemende Business Intelligence Analist gezocht!

Vacature Den Bosch

Business Intelligence Specialist
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een Business Intelligence Consultant die pro actief is en goed in teamverband kan werken? Dan zul jij je hier zeker snel thuis gaan voelen. Het diverse IT team werkt namelijk allemaal aan dezelfde waardestroom, maar iedereen levert zijn eigen bijdrage. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat de verschillende ‘onderdelen’ van deze waardestroom verbindend en ondersteunend zijn elkaar. Daarom dient er goed samengewerkt te worden.

Je bent verantwoordelijk voor het achterhalen van de informatiebehoeften van hun eindklanten om vervolgens rapportages te schrijven die het management strategische inzichten biedt. Maar ook voor het management van jouw eigen werkgever speel je een belangrijke rol. Je analyseert de data zo dat het voor het verkoopteam makkelijker wordt gemaakt om realistische offertes op te maken. Jouw oplossingen leveren bijvoorbeeld een bijdrage aan het reduceren van de kosten op het gebied van brandstof, vrachtvervoer en arbeid. Je bent daarbij ook verantwoordelijk voor de ad-hoc rapportages.

lees meer

Functie-eisen – HBO/WO afgerond;
– Ongeveer 2-4 jaar ervaring als BI’er;
– Ruime ervaring binnen SQL;
– Ervaring met BI tooling (bij voorkeur PowerBI/ TIBCO Spotfire)
– Zowel Nederlands als Engels sprekend;
– Analytisch en communicatief ingesteld;
– Ervaring in de logistiek is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving De organisatie ontwikkelt logistieke software die momenteel in 13 landen binnen Europa wordt gebruikt. Ze zijn dé partner voor veel ondernemingen die gebruik maken van software voor logistieke planning van speciaal vervoer. Jaarlijks leiden ze meer dan 700.000 leveringen in goede banen voor organisaties waarbij transportplanning niet de corebusiness is. Ze nemen het volledige transportproces op zich en op deze manier ontzorgen ze hun klanten. Wat ze daarbij belangrijk vinden, en waar ook de uitdaging zit, is om een optimale bezetting, inzet, belading en routering te realiseren.Het team is relatief jong met korte lijnen waar eigen inbreng zeer wordt gewaardeerd. Ze werken nauw met elkaar samen volgens de SCRUM/ Agile werkwijze. Ondanks hun snelle groei hebben ze nog grotere doelen gesteld, kom jij ze helpen deze doelen te halen?

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
Naast dat je hier een goed salaris krijgt met daarbij 27 vakantiedagen per jaar en een goede pensioensregeling, krijg je ook de kans om mee te werken aan een unieke scale up organisatie. Ze groeien ontzettend hard en dat komt allemaal dankzij hun medewerkers die allemaal op hun manier daaraan hebben bijgedragen.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Bosch