Vacature .NET CORE en Azure developer Arnhem

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je wordt onderdeel van een goed werkend .NET development team onder de bezielende leiding van een lead developer, die technisch echt van wanten weet. Naast het verder verbeteren van het product denk je mee over architectuur, schaalbaarheid en robuustheid maar ook krijg je een aantal dagen per maand de tijd om zelf nieuwe technieken te ontdekken en nieuwe functionaliteiten te bedenken. Binnenkort wordt er gestart met ASP.NET CORE en dat, samen met bovenstaande, maakt het voor een .NET webdeveloper uit Gelderland echt DE functie om op te reageren!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt HBO werk en denk niveau
- Je hebt ervaring met C#, ASP.NET, SQL Server
- Je bent leergierig en prettig in de omgang
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wil jij werken met de nieuwste .NET technieken en in een informeel maar technisch uitstekend team? Denk hierbij onder andere aan Azure en ASP.NET CORE. Maar ook werken aan een product in plaats van steeds losse opdrachten? Dan is deze topwerkgever helemaal geschikt voor jou. Onze klant is marktleider met haar product en op zoek naar een medior en een senior .NET developer om haar bestaande team te versterken. De zwaarte ligt aan de backend in deze functie, fullstack is natuurlijk mooi meegenomen. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Naast een dagelijkse lunch met gezellige collega's is ook je pensioen goed geregeld, is je salaris bovengemiddeld en is er een grote mate van flexibiliteit.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Kjell Treffers.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Arnhem
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem