Vacature Software Developer .NET Azure SaaS MVC thuiswerken! - Leiden

in Leiden

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als webdeveloper wordt van jou verwacht dat je analytisch ingesteld bent en oplossingsgericht. Je werkt in een team van ongeveer 5 developers. De taken zijn onderling verdeeld waardoor je ene collega meer bezig is met de front-end en de andere collega meer bezig is met de back-end en/of beheer. Er wordt wel netjes gewerkt volgens de  SCRUM ontwikkelmethode.

Je werkzaamheden bestaan uit volledige nieuwbouw van online applicaties, het hervormen van de software architectuur en verder houd jij je bezig met monitoring van de klant. Niet alleen keihard programmeren dus. De verhoudingen liggen ongeveer op 80 procent development en 20 procent klantmonitoring. Klantmonitoring is bovendien beperkt, want een ander team is daar volledig op gericht.

Je werkt samen met de afdeling monitoring en afdeling digital hacking. Op de laatst genoemde afdeling werken 3 zeer vaardige ethical hackers die preventieve werkzaamheden uitvoeren om klantinformatie veilig te houden.

Je focus ligt op de back-end!

lees meer

Functie-eisen - Een afgeronde opleiding HBO/WO, het liefst IT gerelateerd;
- Ervaring met het .NET framework in combinatie met C#;
- Ervaring met webdevelopment ASP.NET (MVC is pré);
- Ervaring met HTML, JavaScript, CSS en UI;
- Ervaring met MySQL, SQL Server;
- Ervaring met team ontwikkeling practices (Agile, Scrum, TFS);
- Ervaring met ontwikkelmethodes (TDD, BDD, Code First);
- Ervaring met Architecture development (UML, Interfaces).

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Mijn klant houdt zich bezig met monitoring van websites, systemen en servers en biedt daarnaast een grote toolset aan voor de klanten om zaken te meten zoals loading times, response, uptimes en outtimes, dataverkeer. Naast het bieden van inzicht in deze processen wordt er ook gekeken naar hoe iets verbetert kan worden en daar wordt dan ook op geadviseerd. Dit gebeurt middels alerts via de mail, telefoon en mobiele applicatiesAl deze informatie wordt in de Cloud (middels Azure) opgehangen en ook beschermd door een goede digitale beveiliging, wat ook weer gemaakt is door mijn klant, in samenwerking met andere partijen.De organisatie zelf is gevestigd in Leiden en is een dochteronderneming van een organisatie die kantoren heeft in diverse internationale steden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
Marktconform salaris, flexibele werktijden en thuiswerken 2 dagen in de week is bespreekbaar.

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leiden