Vacature Levens redden met PHP! - Amersfoort

Amersfoort

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving We zoeken een Medior of Senior PHP developer die interesse heeft om met Zend framework aan de slag te gaan.

De PHP applicaties lezen hardware uit in afgelegen gebieden. Je krijgt hier dus met een unieke combinatie te maken van PHP en in sommige gevallen veel data. 

Jouw input is hierbij zeer wenselijk en hierin krijg jij straks als developer een grote stem bij dit bedrijf.

Ze zitten op goed bereisbare afstand van het station en ook parkeren is mogelijk.
Functie-eisen - HBO of WO werk en denk niveau
- Veel ervaring met PHP op Senior niveau
- Kennis en ervaring van Zend framework of een ander framework
- De voertaal is hier Engels
Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Dit unieke bedrijf maakt unieke PHP applicaties waarmee wereldwijd medicijnen in afgelegen gebieden in topconditie kunnen blijven.Met name klanten zoals bijvoorbeeld Unicef en het Rode Kruis maken dagelijks gebruik van hun systemen.Op locatie en onderweg kan men zo de kwaliteit van de zendingen steeds meten en monitoren, dit wereldwijd en ook in afgelegen gebieden.Ze zijn onderdeel van een internationale organisatie en met de applicaties die hier gemaakt worden helpen ze mensen over de hele wereld. Hier werken is met je kennis en ervaring bijdragen aan een de verbetering van de gezondheidszorg van veel mensen en soms zelfs levens redden.De organisatie werkt Agile en de mensen onderling gaan prettig met elkaar om.Een prettige werksfeer is belangrijk en er is veel ruimte voor jouw persoonlijke wensen.Omdat ze internationaal actief zijn gaat men soms als uitje met de collega's op een buitenlandse trip naar de moedermaatschappij. Het werk gebeurt op kantoor in Amersfoort.Hoewel er veel Nederlanders werken zijn er ook Engelstalige collega's en de voertaal is hier Engels. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
De voorwaarden zijn erg goed. Veel is af te stemmen op jouw wensen. Denk aan af en toe remote werken, een meer dan prima loon, parttime werken. Wat past bij jouw wensen, daar willen ze graag met jou naar kijken.

Het betreft een bijzonder bedrijf en ze zijn onderdeel van een internationale organisatie. Jouw PHP kennis en ervaring draagt hier echt bij aan een betere wereld.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amersfoort