Vacature Junior .NET ontwikkelaar Azure en CORE

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als junior .NET developer kom je te werken binnen een jong en gedreven scrum team. Je gaat werken aan een intern ontwikkelt product dat binnen Nederland al een groot succes is en dat op het punt staat internationaal uit te rollen. Onze klant is volledig Microsoft georiënteerd en werkt met de nieuwste technologieën. C#, ASP.NET, Azure, TDD en Angular zijn enkele steekwoorden die je aanspreken. Je collega's zijn vriendelijke gasten die je gaan helpen te groeien in je vakgebied en waar je veel van kunt leren. De pauzes vul je in met een goed verzorgde lunch, een potje tafelvoetbal of een wandeling in het mooiste park van Nederland.
 

lees meer

Functie-eisen - Je hebt HBO werk en denk niveau
- Je hebt ervaring met C#, ASP.NET CORE, SQL Server
- Je hebt kennis van HTML5, JS, Jquery
- Je bent leergierig en prettig in de omgang
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Onze klant is een jong en zeer informeel bedrijf gevestigd rond het centrum van Arnhem. Er werken momenteel zo'n 15 collega's en dat aantal wordt uitgebreid met nog een 5tal medewerkers voor komend jaar. Ze hebben een eigen product ontwikkelt dat wordt verkocht aan grote webshops. Gezocht wordt naar een .NET developer met passie voor het web en die een bijdrage gaat leveren aan de verdere ontwikkeling van het product. Het leuke van de functie op technisch gebied is dat je met de nieuwste technieken gaat werken en dat je ook steeds het resultaat van je harde werken ziet. Ook krijg je een aantal dagen per kwartaal de tijd om zelf te pionieren met nieuwe technieken dat hopelijk resulteert in een meerwaarde voor het product. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Naast een dagelijkse lunch met gezellige collega's is ook je pensioen goed geregeld, is je salaris bovengemiddeld en is er een grote mate van flexibiliteit.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Kjell Treffers.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Arnhem
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem