Vacature Specialistische club zoekt een ambitieuze .NET Developer!

Vacature Zaandam

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jouw functie binnen deze organisatie is zeer dynamisch doordat je voor veel verschillende eindklanten aan het werk bent. Je gaat samen met jouw SCRUM team aan de slag om onder andere applicaties te ontwikkelen voor de uiteenlopende wensen van de klanten, hierbij hebben jullie het gehele proces in handen. Jullie gaan onderzoeken wat de wens van de eindklant is om hen vervolgens te kunnen adviseren over alle mogelijkheden. Vervolgens gaan jullie aan de slag met de ontwikkeling van de applicatie, het testen van de applicatie en het implementeren van deze bij de klant. Uiteraard bieden jullie ook nazorg bij de klant in de vorm van verbetering en uitbreiding indien de situatie daar om vraagt. 

De organisatie waar jij komt te werken zorgt ervoor dat ze altijd up-to-date zijn in de technologieën die zij gebruiken. Ze zijn daarom op zoek naar iemand die de ambitie heeft door te groeien in de technieken die gebruikt worden en die uitdaging ziet in de veelzijdigheid die deze functie biedt.

lees meer

Functie-eisen -HBO/WO diploma in IT richting;
-Je hebt minimaal 2,5 jaar ervaring;
-Je spreekt vloeiend C#;
-Je hebt ervaring met ASP.NET;
-Het is mooi meegenomen als je ook kennis hebt van bijvoorbeeld PHP of HTML;
-Je hebt ervaring met SCRUM;
-Je kan zowel in teamverband als zelfstandig aan de slag.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor onze klant uit regio Zaandam zijn wij op zoek naar een ambitieuze en leergierige Medior .NET Ontwikkelaar. Zij zoeken iemand die interesse heeft in de ontwikkelingen die het werkveld biedt en de overtuiging heeft nooit uitgeleerd te zijn. Deze werkgever geeft haar medewerkers namelijk alle mogelijkheden om zijn of haar ambities uit te spreken en zichzelf te ontwikkelen binnen deze organisatie. Deze organisatie is specialist in haar werkveld en richt zich op de optimalisatie van bedrijfsprocessen, dit doen zij door bedrijfssoftware aan te bieden aan haar eindklanten. Jij gaat je bezig houden met de ontwikkeling van deze software en applicaties. Deze organisatie wil alleen het beste voor haar eindklanten, hierdoor krijg jij als Ontwikkelaar de mogelijkheid en ruimte creatief bezig te zijn en te experimenteren met verschillende technieken.Je komt hier te werken in een financieel gezonde organisatie die een veelzijdige functie biedt en ook alleen het beste wil voor haar medewerkers. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
-Salaris op basis van je ervaring;
-Goed arbeidsvoorwaardenpakket;
-Veel leer- en doorgroeimogelijkheden;
-Pensioenregeling;
-Veelzijdige functie waarin je kan werken met de nieuwste technologieën.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Denise Zwarts.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Zaandam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zaandam