Vacature Java, nieuwste technologie en meer dan 35 vrije dagen

Vacature Nieuwegein

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Naast dat hier zeer complexe en uitdagende werkzaamheden liggen dient je werk hier uiteindeindelijk ook een maatschappelijk doel. Dat merk je ook terug in de bevlogenheid bij je collega's! Het zijn allemaal mensen die graag hun kennis delen met jou en ook weer van jou willen leren.

Het bedrijf investeert heel veel in studie en opleiding van de medewerkers. Op die manier ben jij hier als Java ontwikkelaar steeds helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkeling in je vak en kun je jezelf meten met de betere developers van Nederland.

Door de complexiteit van de applicaties wordt er veel van je gevraagd en door het werken met de nieuwste technieken blijf je ook helemaal up to date in je kennis de aankomende jaren.
Op het moment is men bezig met het ontwikkelen van een applicatie om vergiftiging te voorkomen. Deze applicatie krijgt een stuk zelflerende onderdelen waardoor de applicatie op termijn steeds 'slimmer' zal worden.

lees meer

Functie-eisen - Minimaal een afgeronde HBO of WO ICT gerelateerde opleiding
- Met Java aan de slag willen
- Certificeringen zijn een pré
- Praktische en resultaatgerichte teamspeler
- Je bent creatief, toont initiatief en houdt van een uitdaging

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Bij mijn klant hebben we een Java vacature beschikbaar voor een ervaren developer.Het betreft een interne baan (dus geen reizen naar klanten). Met alle collega's wordt er sterk ingezet op het leveren van kwalitatief hele goede producten die hun klanten helpen om efficiënter om te gaan met tijd, beter te plannen en ze veel doeltreffender te maken. Zo help jij als developer met de applicaties van jou en je team indirect heel veel mensen in Nederland. Ze zijn als bedrijf heel succesvol en ze zorgen ook heel goed voor de medewerkers, wat terug te zien is in de arbeidsvoorwaarden. Die zijn erg goed. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier erg goed (veel vrije dagen, meer dan 35 per jaar!), het salaris is uitstekend en overige voorwaarden zijn heel erg goed. Er is veel ruimte voor extra traingen en opleidingen, er zijn flexibele werktijden en er zijn thuiswerkmogelijkheden. Interesse? Ik vertel je er graag meer over.

lees meer

Overige info Je reactie zal vertrouwelijk in behandeling worden genomen.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Nieuwegein