Vacature BI Specialist bij hele flexibele werkgever! PowerBI/SSIS/SQL

Business Analist
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Voor hun team zijn ze op zoek naar een (Power) BI Specialist. Je zal verantwoordelijk worden voor het omzetten van data in waardevolle informatie voor hun marketingcampagnes. Je brengt de wensen van de klant in kaart en ontwikkelt vervolgens rapportages en dashboards voor klanten. Ook behoort het inrichten van en beheren van databases tot je takenpakket. Hiervoor is het van belang dat je kennis hebt van ETL processen (SSIS) en SQL. Tot slot ben je nauw betrokken bij het ‘coachen’ van je collega’s. Je geeft elkaar tips over elkaars projecten en processen. Je bent dus communicatief vaardig en niet bang om jouw visie te delen in een groep.

lees meer

Functie-eisen – HBO/WO afgerond of aantoonbaar HBO/WO werk en denkniveau;
– Je hebt kennis van SQL-server;
– Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– Je bent analytisch, gedreven en resultaatgericht;
– Pre: kennis van SSIS en SSRS & kennis van database marketing.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De organisatie is een dienstverlener op het gebied van marketing. Ze zijn gespecialiseerd CRM en database marketing. De klanten van deze organisatie zijn voornamelijk niet-commerciële organisaties zoals onderwijsinstellingen, stichtingen en goede doelen. De organisatie staat erom bekend zeer belanghebbend te zijn bij haar klanten en hun visie. Ze zorgen voor een effectievere en kostenreducerende marketingcampagnes. Het BI team is een klein team waarin veel kennis met elkaar gedeeld wordt. Wat ook erg prettig is dat je hier zelf kan bepalen op welk tijdstip en op welke plek jij werkt, ook wel ‘het nieuwe werken’ genoemd. Een erg flexibele werkomgeving dus. Tevens werk je nauw samen met je collega’s.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
Je ontvangt hier goede arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris. Bovendien kom je te werken in een flexibele omgeving waarbij je zelf mag bepalen wanneer en op welke tijdstippen jij werkt. Benieuwd naar de andere voorwaarden? Bel me gerust op 06 25 26 94 23!

lees meer

BI Specialist bij hele flexibele werkgever! PowerBI/SSIS/SQL
Score: 9.8
Stemmen: 20

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam