Vacature Ervaren Java developer die mee wil denken!

Vacature Dordrecht

Java Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je komt te werken op een vaste werkplek op kantoor in Dordrecht. Je wordt onderdeel van een divers team van ervaren IT'ers bestaande uit technische consultants die met de klant schakelen, een product owner, met software testers maar ook meerdere andere Java developers. Jouw taak is onder andere meedenken over de technische roadmap; waar liggen de verbetermogelijkheden en op welke wijze dient dit gerealiseerd te worden? Je begeleidt andere developers in hun werkzaamheden maar ook schroom je het niet om zelf met de vingers aan de knoppen te zitten.

Het is dan ook van belang dat je al enkele jaren werkervaring als Java developer hebt. Zo heb je bijvoorbeeld gewerkt met web technologieën als Javascript (bijvoorbeeld Angular of React), databasesystemen als MSSQL, met Spring en zijn ook de container begrippen Kubernetes en Docker je niet vreemd. Let wel; het zou fantastisch zijn als je met alle technieken bekend bent en reeds ervaring hebt. Ze begrijpen echter dat dit erg lastig is dus schroom niet om contact op te nemen indien je ervaringen op andere Java vlakken liggen. Ze kijken graag naar mogelijkheden in plaats van belemmeringen.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt HBO/WO diploma richting de Informatica
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Java developer
- Ervaring met werken in een Agile Scrum team is jou niet vreemd
- Je hebt ervaring met databases
- Je hebt ervaring met web technologieën
- Je vindt het een uitdaging om het bedrijf en haar applicaties verder te helpen middels verbetervoorstellen
- Je bent communicatief vaardig, analystisch sterk en je houdt van jezelf te ontwikkelen want stilstand is achteruitgang

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Onze klant is een succesvol, internationaal bedrijf in Dordrecht. Het bedrijf werkt met ongeveer 100 personen dagelijks aan het bedenken en ontwikkelen van innovatieve software oplossingen waarmee grote bedrijven wereldwijd hun werkzaamheden kunnen monitoren en zo de prestaties kunnen optimaliseren. Het betreffen complexe applicaties die met zorg voor de klant op maat worden gemaakt. Ter uitbreiding van haar team, is men nu zoekende naar een ervaren Java developer die graag mee denkt met het optimaliseren van de infrastructuur. De organisatie is te typeren als een prettig, informeel bedrijf dat veel tijd en energie investeert in haar werknemers. Zo is het verloop erg laag, is er de laatste jaren een gezonde groei qua projecten en werknemers, krijgen werknemers de ruimte om cursussen en trainingen te volgen, maar worden er ook leuke activiteiten en borrels met het team georganiseerd. Zo ga je elke dag met plezier naar je werk én word je eveneens een betere developer.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken in een innovatieve organisatie waar veel ruimte is voor professionaliteit én plezier.
Daarnaast zijn ook de arbeidsvoorwaarden goed met een mooi salaris (afhankelijk van kennis en ervaring; 5000 euro is mogelijk!).
Tevens ontvang je reiskostenvergoeding, pensioenregeling, opleidingsbudget en meer.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Dordrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Dordrecht