Vacature Senior .NET Dev: 50% intern/50% bij de klant en 5K+ salaris!

Vacature Amsterdam

.NET Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Senior Fullstack .NET Developer kom je straks terecht in een Scrumteam dat bestaat uit 5 a 6 collega's. Binnen dit team wordt een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, zowel van jou alleen als van jullie als team. Jullie krijgen zelf de verantwoordelijkheid om de klant op de optimale manier te bedienen. Zo kan het voor het ene project beter zijn om op locatie bij de klant te werken, terwijl het voor het volgende project juist beter is dit vanaf jullie eigen kantoor te doen. In de praktijk zul je ongeveer 50% bij de klant op locatie zijn, de overige 50% werk je vanuit één van de kantoren van jouw werkgever. De klanten zijn gevestigd in de Randstad, dus je zal altijd binnen goed bereisbare tijd van jouw woonplaats werken.

Om de klanten op de optimale manier te kunnen bedienen, wordt er uiteraard gewerkt met de nieuwste technieken. Ook wat betreft de keuze hierin krijgen jullie als team straks veel vrijheid. Jij bent straks Fullstack inzetbaar en gaat aan de slag met o.a. ASP.NET, .NET Core, C#, MVC, React, Typescript en Azure. Uiteraard zijn de uiteindelijke technieken waarmee je op een project werkt verschillend per situatie en project, dus hoe breder jij inzetbaar bent, hoe beter! De focus zal wel altijd liggen op .NET development. 

lees meer

Functie-eisen - Je hebt HBO werk-/denkniveau;
- Je beheerst C#, ASP.NET, .NET Core en MVC op Senior niveau;
- Je bent Fullstack inzetbaar;
- Je kunt ook werken met React, Typescript en Redux;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het totale aantal klanten blijft dagelijks oplopen en tikt inmiddels bijna de 1500 aan. Voorbeelden van klanten zijn grote multinationals, maar ook kleine MKB-bedrijven en zorginstellingen behoren tot de bedrijven waarvoor jij straks mag gaan werken.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.500 p/m

Arbeidsvoorwaarden
- Een uitstekend salaris, dat ligt tussen de € 3.000 en € 5.500, afhankelijk van jouw ervaring;
- Een leaseauto;
- Een laptop en telefoon;
- Veel ruimte en financiële ondersteuning voor jouw verdere ontwikkeling;
- 25 vakantiedagen.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam