Vacature Medior Java software engineer!

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Java developer ben je nauw betrokken bij het ontwikkelen van software voor één specifieke branche, bijvoorbeeld het ontwikkelen van besturingssoftware. De opdrachten kunnen zowel bij de klant uitgevoerd worden als op locatie. Je houdt je voornamelijk bezig op de backend, maar vindt het ook niet erg om af en toe op de frontend werkzaamheden uit te voeren.
Je komt terecht in een team van meerdere developers die werken volgens de Scrum methodiek. Kennisdeling is binnen deze organisatie erg belangrijk en om deze reden is het niveau ook erg hoog. Developers werken nauw samen en helpen elkaar bij lastige vraagstukken. Daarnaast worden er ook regelmatig trainingen en cursussen georganiseerd en zou je diverse opleidingen kunnen volgen.
Binnen de organisatie zijn ze continu bezig met de laatste ontwikkelingen en ze willen dit ook continu uitstralen naar zowel hun medewerkers als hun klanten.

lees meer

Functie-eisen > Afgeronde HBO- of WO opleiding;
> Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als Java developer;
> Java OCA en/of JAVA SE7 gecertificeerd;
> Ervaring met AngularJS, Spring en Hibernate;
> Ervaring met SOAP;
> Ervaring met Maven, Jenkins en GIT;
> Communicatief vaardig en proactief;
> Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving CareerValue ICT Recruitment.
CareerValue is een werving en selectie organisatie, gespecialiseerd in ICT functies en Software Development. Wij werken met uitstekende functioneel ingerichte databases en hebben kwaliteit en identiteit hoog in het vaandel staan.

Door ons uitgebreide netwerk en kennis van de ICT markt, zijn wij in staat om op een kwalitatieve wijze beide behoeftes bij elkaar te brengen. Wij doen dit door grondig in kaart te brengen welke competenties nodig zijn om tot een succesvol resultaat te komen. Door aandacht te hebben voor gemeenschappelijke belangen biedt CareerValue flexibiliteit en kwaliteit.

Interesse?
Indien u interesse heeft in deze vacature bij onze klant, verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze consultants op telefoonnummer 088-8833060. Verder bemiddelen wij nog voor veel meer functies in uw vakgebied.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht in een informele organisatie met een prettige werksfeer. De functie is erg afwisselend en het betreft een fulltime dienstverband. Daarnaast hebben zij goede arbeidsvoorwaarden! Je krijgt 25 vakantiedagen, flexibele tijden, pensioensregeling en brede opleidingsmogelijkheden.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Arnhem
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem