Vacature Gezocht: BI Consultant (SAP) met ambitie voor Big Data!

Vacature Vught

SAP Consultant
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je zal aan de slag gaan als BI Consultant die breed ingezet wordt. Een week ziet er nooit hetzelfde uit. Bij de ene klant ben je inhoudelijk Consultant en houd je, je bezig met BI oplossingen voor MKB. Soms werk je heerlijk vanuit huis en de andere keer werk je vanuit het hoofdkantoor aan Big Data vraagstukken van je klant. Het is overigens niet vereist dat je kennis hebt van Big Data, ze kunnen het je allemaal leren. Het is wel van belang dat je de ambitie hebt om hier verder in te groeien. Je zult het dus aardig druk krijgen, maar je zal altijd support ontvangen vanuit de organisatie. Je zal kansen gaan benutten op het gebied van Big Data, Cloud, advanced analytics en BI.

lees meer

Functie-eisen – HBO/WO werk en denkniveau;
– Enkele jaren ervaring als BI’er (het liefst met SAP BO, BODS, BW);
– Affiniteit met Big Data en/of Cloud;
– Goede softskills en/of ervaring als Consultant;
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De organisatie biedt prachtige oplossingen voor haar klanten op het gebied van ERP, Business Intelligence, business apps en integratieplatformen. Tevens houden ze zich bezig met (predictive) analytics. Ze hebben een focus op MKB bedrijven om hun klanten maatwerk te bieden wat ze echt wat oplevert. Denk hierbij aan: doorlooptijden van processen verkorten, het realiseren van betere prestaties, efficiënter werken en onderscheidend vermogen creëren. De reden achter de focus op MKB is omdat kleine en juiste inzichten direct een verschil kunnen maken voor bedrijfsvoering en de continuïteit.Ze hebben een focus op SAP producten en hebben in totaal al meer dan 150 SAP implementaties uitgevoerd. Veelal zijn deze implementaties voor de groothandel en voor productiebedrijven die zowel nationaal als internationaal zijn gevestigd. Tevens benut de organisatie ook elke kans op het gebied van Big Data, Cloud en Advanced Analytics. Het is niet essentieel dat je ervaring hebt met SAP, maar wel mooi meegenomen.Kernwaarden van de organisatie zijn: inventiviteit, onderscheidend, innovatie. Ondanks dat je regelmatig bij klanten over de vloer bent, zal je hier ook vaak in teamverband op kantoor werken. Medewerkers spreken van een ‘familiegevoel’ dat binnen de organisatie heerst. Elke vrijdagmiddag is er een borrel waar ze de week bespreken en tevens doen ze regelmatig leuke dingen met het team.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Je zal hier een uitstekend salaris ontvangen. Tevens krijg je de mogelijkheid om echt deel uit te maken van de organisatie en door te groeien middels opleidingen of andere mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen.
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Vught Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Vught