Vacature Android Developer - Native en in de Cloud!

Mobile Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving In jouw rol als Android Developer ga je uiteraard mobiele applicaties bouwen. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de architectuur van de applicaties, het aanbrengen van verbeteringen in huidige applicaties en in de nieuwe applicaties die je gaat bouwen. Daarnaast ga je de wens van de klant vertalen in een applicatie die naadloos aansluit bij wat zij voor ogen hadden. In jouw rol kun je de klanten adviseren en begeleiden over alle mogelijkheden en de keuzes hierin.
Klanten van deze organisatie bevinden zich onder andere in de detailhandel, met de apps die je bouwt help je hen meer tijd over te houden om de klanten te bedienen. Je maakt het leven van je eindklant makkelijker en de apps die jij bouwt hebben direct effect op de manier waarop zij met klanten kunnen communiceren.
Je werkt hier onder andere met Cloud Software en houdt je daarnaast ook bezig met Native Development. 

lees meer

Functie-eisen -HBO/WO opleiding afgerond;
-Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met Android Development;
-Je hebt kennis van Native Development;
-Je hebt kennis van RxJava en JSON;
-Je bent de Nederlandse en Engelse taal vaardig;
-Je bent communicatief vaardig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Deze organisatie heeft meerdere takken, de tak waarin jij komt te werken richt zich op de detailhandel. Je houdt je hier bezig met onder andere beveiliging en veiligheid van apps, Native Development en werken in de Cloud. Deze organisatie houdt zich echt bezig met nieuwe technieken die ervoor zorgen dat haar medewerkers productiever te werk kunnen gaan en uitgedaagd worden. Ze kijken hier ook echt naar de wens en potentie van iedere medewerker, zodat iedereen tot zijn of haar recht komt. Je komt hier te werken in een prachtig kantoorpand, een van vele gezien deze organisatie meer dan 12 kantoren wereldwijd heeft. Hierdoor krijg je er honderden collega's bij, in vele verschillende functies, waaronder developers, marketing, HR, et cetera. Gezien je hier te werken komt in kleine, gerichte teams heb je niet het gevoel voor een grote organisatie te werken, maar behoud je het gevoel van verbondenheid met jouw collega's.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn hier uitstekend geregeld. Zo krijg je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met pensioen, 13e maand en winstdeling. Daarnaast krijg je hier voldoende opleidingsmogelijkheden, wordt er in je geïnvesteerd, wordt er gebruik gemaakt van jouw kwaliteiten, wordt er gekeken naar je wensen en je potentieel.

lees meer

Android Developer - Native en in de Cloud!
Score: 7.8
Stemmen: 37

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Winterswijk